Sollicitatiekleding voor een baan als Victoria Secret model

Veel mensen passen hun kleding aan wanneer ze een sollicitatiegesprek hebben. Je kijkt naar het bedrijf, beeld je in wat je zou dragen tijdens het werk en op die manier kun je een inschatting maken. Maar hoe werkt het met sollicitatiekleding voor een baan als Victoria Secret model? Dan is het je werk om juist lingerie zo mooi als mogelijk te presenteren door dit te dragen. Wat kun je dan het beste aantrekken?

 

Dresscode

Voor veel modellen is het mogen meelopen in een Victoria Secret show toch wel één van de grootste dromen. Het is een eer, een mogelijkheid om zelfs een ‘ Victoria Secret Angel’ te worden. En dus een kans op een vaste plaats bij de shows waar alleen de allermooiste vrouwen mee mogen lopen. Dus is een goeie entree, een eerste indruk heel belangrijk. Tijdens de casting in New York bleek er toch een soort van ongeschreven dresscode te zijn bij de dames. Er zijn namelijk een aantal punten waar vrijwel alle dames aan voldoen.

Als eerste dragen de dames allemaal vrij strakke kleding. Dat is ook logisch, ze moeten hun lichaam goed laten zien. Om hun strakke buik extra goed te laten zien kiezen ze voor een korte top. De tops zelf zijn vrijwel allemaal zwart en zonder poespas. Het is duidelijk dat ze willen laten zien wat ze in huis hebben. En geef ze eens ongelijk!

Qua make-up en haardracht houden de dames het vrijwel allemaal rustig. Een klein beetje natuurlijke make-up en los haar is voldoende. Verder dragen de meesten hoge, opengewerkte pumps die ze mooi benadrukken door middel van een hoogwaterbroek. Want ja, het lopen op hoge hakken is ook een onderdeel van het werk en dus kunnen ze dat ook meteen laten zien.

 

 

Maartje Verhoef

 

Lorena Rae (links)

Noel Berry

Willow Hand

Het is echt opvallend om te zien hoe sterk de outfits op elkaar lijken. Maar er zijn ook dames die hier iets van afwijken en kiezen voor een broek met een opvallende print of een gek jasje. Maar die buiken, die blijven toch wel vaak in het zicht.

 

 

Kelly Gale

 

Leila Nda

 

Charlee Fraser

En tenslotte heb je nog een aantal modellen die het nét even anders aanpakken. Geen blote buik, maar juist kiezen voor een leuke outfit of kiezen voor een simpele top en spijkerbroek.

 

Flávia Lucini

 

Cindy Mello

 

Aiden Curtiss 

Hilary Rhoda

Barbara Fialho

En als ze dan eenmaal de klus krijgen, dan gaan ze compleet uit hun dak…

 


Groetjes,

Aileen

 

Bron: Insider

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge