T-holder is dé oplossing tegen opkruipende overhemden

Een aantal dagen geleden werd ik door Laura, een lezeres van Prettybusiness, getipt over een video op Facebook over de T-holder. Heb jij hier over gehoord? Nee? De T-holder is dé oplossing tegen opkruipende overhemden.

 

De NV T-holder

Als ik er zo naar kijk dan doet het mij sterk denken aan een omgekeerde jarretel. Oké, dit is misschien niet de meest handige benaming maar het systeem is in principe hetzelfde. Bij een jarretel houd je met klipjes vanaf je heupen de kousen op zijn plek en met de T-holder houd je met dezelfde soort klipjes het overhemd op zijn plek. Alleen dan trek je het naar beneden zodat het goed blijft zitten. Hetzelfde principe, toch?

 

Waar komt het vandaan?

Dit product komt uit Slovenië is tot stand gekomen via de crowdfunding website Kickstarter. Om voldoende geld te verzamelen hebben de makers destijds een promotiefilmpje gemaakt. Ja, als je het eerste filmpje van een halve minuut zojuist hebt gekeken dan weet je al wat voor een product het is. Maar onderstaand filmpje is gewoon té leuk om niet in dit artikel te plaatsen. Het ziet er wellicht hilarisch uit maar de makers nemen dit bloedserieus. En dat zie je hierin terug.

 

Wat ik een beetje verwarrend vind is het feit dat dit product soms de T-holder heet maar soms ook weer de S-holder wordt genoemd. De S zal vast staan voor ‘shirt’ maar T staat voor een woord dat ik niet kan verstaan in deze video. Ik heb de video ook aan anderen laten zien maar die mensen hadden ook geen idee welk woord hier precies wordt gezegd.

Ik moet lachen om het feit dat ze zeggen dat dit net zo makkelijk is als je sokken aantrekken. Dat is het natuurlijk niet. Het is bekend dat het omdoen van jarretels echt heel ellendig is omdat je lang loopt te priegelen met die klipjes. En dat zal bij deze T-holder niet anders zijn. Ja, oefening baart kunst. Dat zeker. Ik denk dat je hier handig in kunt worden maar om nu te zeggen dat het zo makkelijk is als je sokken aantrekken? Daar ben ik het zeker niet mee eens. Om nog maar te zwijgen over het feit dat je alle klipjes los mag maken wanneer je naar het toilet gaat.

 

Prijs en verkrijgbaarheid

De T-holder wordt sinds 20 januari verkocht via hun eigen website NV-tholder en heus niet alleen aan hun eigen landgenoten. Nee, deze overhemdhouder wordt verzonden naar iedereen die hier interesse in heeft. Ook mensen uit China, Japan, (Zuid) Amerika, Australië, Zuid Afrika en Europa kunnen de T-holder thuis ontvangen. Je betaalt er zo’n 35 dollar voor en dat is omgerekend ruim €32.  De bezorging is gratis.

 

Mijn mening

Zoals ik al zei zitten er zeker een aantal nadelen aan dit product vast. Je zult flink moeten oefenen met de klipjes en iets meer tijd moeten reserveren wanneer je naar het toilet gaat. Ook vraag ik mij af hoe dik de bandjes zijn. Hoe dik moet de stof van je broek zijn als je ze niet wilt kunnen zien?

Toch vind ik het een leuk product en ben ik voorzichtig enthousiast. Het is een mooie uitvinding en verkrijgbaar in verschillende maten. Ik denk dat er zeker een aantal mannen zijn die baat gaan hebben bij deze uitvinding. Trouwens, waarom alleen mannen? Ik denk dat er ook genoeg dames zijn die een hekel hebben aan een opkruipende blouse. Wat mij betreft is dit gewoon een unisex product. Ik zou het ook graag willen uittesten.

Als het een goed product is dan verwacht ik dat het snel de weg zal vinden naar onze winkelstraten. Ik vind het echt een product voor een winkel als Blokker en bij groot succes zou het wellicht nog voor een leuk prijsje in de Hema verkocht kunnen worden.

 

Wat vind jij van deze T- of S-holder? Zou jij het dragen?

 

Groetjes,

Aileen

 

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge