Tag – My wife is a blogger

Laatst zag ik bij Marushilifestyle de tag ‘My girlfriend is a blogger’ voorbij komen. In deze tag beantwoorde de vriend van Marsha een aantal vragen over hoe het is om een vriendin te hebben die blogt. Ik vond het super leuk om te lezen en het bracht mij ook meteen op het idee om Danny voor deze tag te vragen. Zeker omdat ik recent fulltime ben gaan bloggen en daarmee niet alleen mijn eigen leven maar ook ons leven samen op z’n kop heb gezet. Gelukkig vond Danny het zelf ook een leuk idee om zijn kant van het verhaal te vertellen.

Ik vroeg hem of ik hem mocht interviewen of dat hij liever zelf de teksten op zou schrijven. Nee, hij wilde dan ook echt zelf een stukje schrijven. Dat vind ik echt top! Zo kan hij zijn eigen schrijfstijl gebruiken en wordt het echt het verhaal van Danny.

En vandaag is het zover, het is tijd voor de tag ‘my wife is a blogger’. Jawel, ik heb ‘girlfriend’ verwisseld voor ‘wife’ want we zijn toch wel alweer een tijdje getrouwd. Ook heb ik er zelf één vraag aan toegevoegd, namelijk of het bloggen ons huwelijk heeft beïnvloed. Gewoon, omdat ik daar nieuwsgierig naar was en hij mij na bijna 12 jaar relatie toch wel goed kent.

Tag - My wife is a blogger

 

Wat vind je van mijn blog?

Ik vind dat je een hele leuke blog hebt, die super snel groeit. Ik vind het leuk dat je er veel vrouwen en mannen mee helpt om er zakelijk en representatief uit te zien. Ook vind ik het leuk dat er tips op je blog staan, wat je nergens anders terug vindt op het internet. De site ziet er zakelijk en overzichtelijk uit. De manier waarop je schrijft vind ik ook leuk. Zoals mensen weleens zeggen dat je schrijf in  ‘Jip en Janneke stijl’, die voor iedereen makkelijk te begrijpen is.

 

Wat vind je er van dat ik een blog heb?

Ik vind het knap dat je twee en een half jaar geleden de stap hebt durven maken om aan deze blog te beginnen. Ik vind het leuk om te zien dat je er nog steeds elke dag met plezier aan werkt. Dat je elke dag weer inspiratie op doet om een nieuw onderwerp te vinden waar mannen en/of vrouwen wat aan hebben.

 

Wat vind je van de onderwerpen waar ik over schrijf?

De meeste onderwerpen vind ik erg leuk om te lezen. Er staan ook tips in voor mij waar ik normaal gesproken niet over na denk. Sinds ik met jou ben heb ik heel veel tips van je gekregen, zoals het kruisje bij het colbert. Als ik niet met jou samen was geweest had ik daar nooit over nagedacht om dit naadje los te trekken.

 

Vind je dat ik wel eens teveel met mijn blog bezig ben?

Nee, ik vind dat je niet teveel met je blog bezig bent. Het is logisch dat je er de hele dag mee bezig bent om inspiratie op te doen. Ik denk dat iedereen die zijn werk leuk vindt er bijna de hele dag mee bezig is. Al is het niet altijd bewust. Ik zie het meer als interesse in het leven dat je hebt en dat je daar veel mee bezig bent snap ik wel.

 

Zou je het leuk vinden als ik je meer bij mijn blog zou betrekken?

Ik vind dat je mij al aardig vaak in je blog betrekt. Voor sommige outfit foto’s bijvoorbeeld. Je vraagt af en toe mijn mening wat ik van een artikel vind voordat je het publiceert. Sommige foto’s heb ik gemaakt. Dit zijn dingen die ik erg leuk vind om te doen. Dus in dat opzicht vind ik dat ik er al erg betrokken bij ben.

 

Vind je dat bloggen mij veranderd heeft?

Ik vind dat je niet heel veel veranderd bent sinds je Prettybusiness hebt. Ik vind wel dat je heel veel geleerd hebt in korte tijd. Je bent technischer geworden met de computer en je bent in taal ook erg vooruit gegaan. Ook al zitten er nog wel fouten in, dit is veel minder dan vroeger. Je bent wel een stuk rustiger en minder gestresst dan vroeger, maar dat is ook niet zo gek als je zoveel tegelijk wilt en ook nog eens allemaal heel goed wilt doen.

 

Heeft mijn blog onze relatie/huwelijk veranderd?

Je zit lekkerder in je vel. Ik houd nog steeds heel veel van je en geloof nog steeds elke dag in je. De waardering van jou naar mij en andersom is naar mijn idee groter dan voorheen, omdat we er zo in geloven. Ik denk dat we daardoor meer van elkaar houden sinds je blog.

 

Wat zijn volgens jou de min- en pluspunten van een blog houden?

De pluspunten vind ik dat je echt iets doet wat je leuk vindt om te doen. Dat het als een soort hobby is begonnen, om daar je werk van te maken vind ik heel leuk. Zo doe je dit elke dag met plezier en heb je elke dag inspiratie om iets nieuws te schrijven. Dat je steeds bekender wordt op het internet vind ik ook leuk. Dat je vaste volgers hebt en sommige ook iets achter laten. Dat je soms berichtjes krijgt van volgers die een compliment geven en zeggen dat ze er echt wat aan hebben. Ik merk aan jou dat dan je hele dag goed is.

Als ik een minpunt zou moeten noemen, dan vind ik dat je er zoveel tijd aan kwijt bent. Dat je voor sommige artikelen hele onderzoeken leest, lijkt mij niet leuk om te doen.

 

Zou je zelf een blog willen beginnen en zo ja, waar zou deze over gaan?

Ik zou zelf niet zo snel een blog beginnen, ik heb niet de doorzettingsvermogen om dit elke dag te doen. Dit heb jij wel heel sterk. ‘Waar een wil is, is een weg’ zeg je dan ook wel eens. Mocht ik toch een blog beginnen, zal het meer gaan om het testen van gadgets en daar dan een filmpje van maken of artikel over te schrijven. Maar die behoefte is er nu in ieder geval niet.

6 reacties

  1. Wat leuk en lief dat hij het in zijn eigen woorden wil schrijven! Ik laat mijn vriend dit artikel ook lezen aangezien ik net begonnen ben met bloggen dan weet in ieder geval hij wat hem te wachten staat 😂hahaha

  2. Wat fijn dat je man zo achter je staat en je steunt, dat is niet altijd zo vanzelfsprekend.
    Succes verder met je blogs! 😀

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge