Tips om je blouse in je broek te houden

Begin april schreef ik al een artikel over of je de blouse nu in of uit je broek moet dragen. Zelf draag ik meestal de blouse in mijn broek. Vooral omdat ik vind dat het er een stuk netter uitziet. Het lastige is alleen dat de blouse (dames) of het overhemd (heren) door bewegingen nog wel eens uit je broek wil kruipen. Vandaag geef ik tips om je blouse in je broek te houden.

Tips om je blouse in je broek te houden

Mijn tips

Ik merk dat de tips die op het internet worden gegeven vaak alleen zijn gericht op heren die een overhemd dragen. Maar vrouwen hebben hetzelfde probleem met hun blouse. Ook hierbij wil het nog wel eens uit je broek kruipen. Om die reden geef ik in dit artikel tips voor zowel de heren als dames. Formeel is een blouse voor dames en een overhemd voor heren maar ik gebruik voor het gemak even de term ‘blouse’ voor beiden.

    • Koop een blouse die lekker lang is – Dit is echt heel erg belangrijk wanneer je wilt dat je blouse goed blijft zitten. Tenzij je speciale hulpmiddelen wilt kopen is het eigenlijk onmogelijk om je blouse netjes te houden wanneer hij te kort is. Persoonlijk vind ik een blouse ideaal wanneer hij eindigt op het breedste deel van mijn heupen. Ongeveer halverwege de billen dus. Hierdoor is de blouse lang genoeg om goed te blijven zitten maar ook niet zo lang dat je heel veel stof in je broek moet gaan proppen.
    • Draag de blouse in je ondergoed – Oké, ik snap dat dit misschien een beetje vreemd klinkt maar het helpt echt. Stop je blouse niet alleen in je broek maar ook meteen in je boxer, slip of zelfs string. Hierdoor blijft de blouse beter op zijn plek zitten.
    • Strek je armen uit wanneer je de blouse in je broek hebt gedaan – Op die manier ontstaat er meteen voldoende ruimte tussen je lichaam en je blouse. Hierdoor kun je makkelijker bewegen en meestal kleedt het ook mooier af. Je blouse zit dan tenslotte niet meer strak rond je lichaam.

Ik heb ook nog een tip voor dames die wel eens panty onder hun broek dragen. Stop je blouse ook vooral in je panty. Uit ervaring weet ik dat het dragen van een blouse in je slip of string handig is maar in je panty blijft het nog beter zitten. Zorg er wel voor dat je het stopt in een panty die je in ieder geval tot je taille kunt optrekken. Wanneer je panty lager valt dan zal hij sneller afzakken en houd het je blouse alsnog niet op zijn plaats.

Nog meer tips!

Tenslotte heb ik nog een leuk filmpje voor jou dat ik heb gevonden op Youtube. Hierin worden nog meer tips gegeven. De makers hebben zich wel vooral gefocust op mannen maar de tips zijn eigenlijk ook allemaal handig voor vrouwen.

Hoe houd jij je blouse of overhemd altijd in je broek?

Groetjes,

Aileen

5 reacties

  1. Herkenbaar probleem, bedankt voor de tips 🙂 In mijn boxer voelt raar maar waarom niet kan ik wel eens proberen.

  2. Bedankt voor het advies om een blouse te kopen die wat langer is! Ik ben een beetje afgevallen, en het is bijna onmogelijk voor mij om mijn blouses in mijn broek te houden! Zodra ik wat vrije tijd heb, koop ik een nieuwe broek en een paar nieuwe lange blouses.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge