Top 10 meest gelezen artikelen 2015

Het jaar 2015 loopt inmiddels alweer tot een einde. En dat betekend ook meteen dat Prettybusiness (ruim) een jaar bestaat.  Inmiddels post ik zo’n drie keer per week en staan er op dit moment 163 artikelen online. En sommige artikelen worden nog dagelijks gelezen. Vandaag laat ik jullie zien wat de meest gelezen artikelen zijn van 2015. Je kunt de artikelen terug lezen door te klikken op de titel boven de foto.

 

1. Pumps op het werk zonder pijn: zo doe je dat!

Schermafbeelding 2015-11-27 om 18.30.52

Dit was één van de eerste artikelen die ik schreef voor Prettybusiness en het wordt nog iedere dag gevonden via zoekmachines zoals Google. Het lopen op hoge hakken is een onderwerp dat ook zoveel vrouwen bezig houdt. Ik vertel in het artikel waar je op kunt letten bij de aanschaf van hoge pumps, hoe je het een dag lang kunt dragen en hoe je het daarna kunt blijven dragen.

 

2. Colbert en transpiratie: hoe ga je hier mee om?

Schermafbeelding 2015-11-27 om 19.44.56

Het was een collega die mij op het idee bracht om in oktober 2014 een artikel te gaan schrijven over hoe je om kunt gaan met transpiratie i.c.m. het dragen van een colbert. In dit artikel vertel ik waar je op kunt letten bij de aanschaf van een deodorant (beter voorkomen dan genezen), welke middelen transpiratie plekken kunnen voorkomen en hoe je het colbert thuis kunt reinigen.

 

3. Dames pakken

Schermafbeelding 2015-11-27 om 18.34.14

Het vrouwenpak is een kledingstuk dat in mijn ogen te weinig aandacht krijgt op internet. Veel vrouwen dragen een pak maar er wordt in vergelijking met de pakken voor mannen erg weinig over geschreven. Daarom schreef ik een artikel waarin ik vertel waar je op moet letten bij de aanschaf van een vrouwen pak en waar je het kunt kopen.

 

4. Differin gel – adapaleen, deel 1

Schermafbeelding 2015-11-27 om 18.35.05

In april besloot ik dat het echt afgelopen moest zijn met mijn acné probleem. En dus ging ik naar de huisarts voor een medicijn. Ik kreeg de Differin gel en door gebrek aan informatie op internet besloot ik om artikelen te gaan schrijven over mijn ervaring met dit middel. Het zijn uiteindelijk 4 artikelen geworden en het eerste deel wordt nog vaak gevonden via Google door mensen die op zoek zijn naar informatie over dit medicijn. Ook ontvang ik nog regelmatig emails van lezers met vragen over de Differin gel.

 

5. Review – action maskers

Schermafbeelding 2015-11-27 om 18.38.16

Voor dit artikel stapte ik eens een keer buiten mijn comfort zone en dat bleek een goeie keuze. Ik schrijf niet vaak reviews om producten te testen want ik laat liever alleen de beste producten zien. Maar voor dit artikel heb ik 3 maskers van de Action getest. En de kwaliteit van de maskers bleek onderling verassend veel te verschillen.

 

6. De werktas

Schermafbeelding 2015-11-27 om 18.39.20

Dit is een artikel waarvan ik totaal niet had verwacht dat er zoveel mensen zouden zijn die het wilde lezen. Maar dat gebeurd wel vaker met artikelen: soms verwacht je veel belangstelling en valt het tegen, en soms zijn artikelen plotseling een groot succes. In dit artikel laat ik zien wat ik iedere dag meeneem naar mijn werk, waarom ik dat doe en geef ik advies aan vrouwen die standaard teveel meenemen.

 

7.Ongemakkelijk@work: korte rok

Schermafbeelding 2015-11-27 om 18.40.34

Bijna iedere vrouw kent de discussie over de roklengte die vooral van binnen wordt gevoerd. En vooral het moment dat je twijfelt of de rok niet te kort is. In dit artikel geef ik een aantal richtlijnen waar je rekening mee kunt houden bij de keuze of een rok te kort is of niet en laat ik zien hoe je een onderrok kunt gebruiken bij dit probleem. Daarnaast geef ik ook een aantal algemene tips voor dames die graag een korte rok dragen op het werk.

 

8. Baard op het werk

Schermafbeelding 2015-11-27 om 18.41.56

Een baard is altijd een leuk gespreksonderwerp op het werk, zeker nu het een modieus verschijnsel is geworden. Ik hoor er vaak mensen op kantoor over praten. En daarom vond ik het zo leuk om mijzelf te verdiepen in dit onderwerp. In het artikel geef ik aan wanneer je baas (juridisch gezien) hier regels voor kan opstellen,  mijn advies en de do’s en dont’s als het gaat om het dragen van een baard op het werk.

 

9. Kérastase chronologiste kaviaar

Schermafbeelding 2015-11-27 om 18.43.03

In dit artikel laat ik zien wat de Chronologiste Kaviaar behandeling van Kérastase heeft gedaan met mijn haar. Deze speciale kaviaar kuur kun je alleen laten doen bij de kapper en ik ben hier enorm fan van. Mijn haar blijft wekenlang zacht, soepel en glanzend. Ja, dit is echt de beste kuur die ik ooit heb gedaan bij een kapper.

 

10. Nette kleding zonder strijken

Schermafbeelding 2015-11-27 om 18.44.22

Ik heb een enorme hekel aan strijken en ben daarom een artikel gaan schrijven over hoe ik dit klusje zoveel als mogelijk vermijd. Ik vertel o.a. hoe je kreukvrije stoffen kunt herkennen, hoe je met lichaamswarmte je kleding kunt ‘ strijken’  en hoe je tijdens het wassen en drogen gekreukte stoffen kunt voorkomen.

 

Wil jij op de hoogte blijven van alle artikelen die worden gepost op Prettybusiness? Volg mij dan via Twitter, Instagram of Facebook.

 

Groetjes,

Aileen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge