Verwarmde werkkleding met accu is de oplossing voor echte koukleumen (incl. winactie)

Thermokleding is fijn wanneer je moet werken en het koud hebt. Maar voor de échte koukleumen is er nu verwarmde werkkleding met accu. Een jas, vest of trui die je een werkdag lang warm houdt met verwarmingselementen. Dat scheelt ook nog eens stookkosten. Wie wil dat nu niet? 

Ik sprak met Dennis Funke, salesmanager bij Milwaukee, over deze bijzonder warme kleding. En het leuke is dat ik ook nog eens één jas naar keuze mag verloten…

Verwarmde werkkleding met accu is de oplossing voor echte koukleumen (incl. winactie)
Foto links: Dennis Funke in verwarmde jas | Foto rechts: de jas die Dennis draagt incl delen die verwarmd zijn

Dennis, Milwaukee staat bekend om gereedschap. Waarom zijn jullie ook verwarmbare kleding gaan maken?

”Veel mensen kennen Milwaukee inderdaad van de machines en het gereedschap die we verkopen. Veiligheid speelt daarbij een belangrijke rol. Daarom is ons assortiment nu ook uitgebreid met persoonlijke beschermingsmiddelen (PBM’s). Maar als je jezelf optimaal wilt beschermen, dan heb je ook goede werkkleding nodig. Waarom zou je er niet gelijk voor zorgen dat je het lekker warm hebt? Dus zijn we twee jaar geleden begonnen met verwarmbare kleding door middel van accu’s.”

Hoe werkt deze verwarmde kleding op accu precies?

”In de kleding zitten speciale elementen die warm kunnen worden. De locatie verschilt per kledingstuk. We hebben kledingstukken die de borst, schouders, zakken of rug verwarmen. Door middel van een klein knopje aan de voorkant kun je de elementen aan of uit zetten. Ook kun je zelf bepalen hoe warm hij wordt. In de zak zit een kleine accu die ervoor zorgt dat je 4 uur lang jezelf kunt verwarmen op de hoogste stand en 8 uur op de laagste stand. Met deze accu kun je trouwens ook je mobiele telefoon opladen.” 

Ik kan mij voorstellen dat bedrijven door de hoge gasprijzen hier heel blij mee zijn.

”Zeker. Bij diverse aannemers worden onze vesten onder de hivis werkkleding gedragen. Het hoeft trouwens niet ergens onder gedragen te worden. Omdat je de kleding kunt laten bedrukken met een logo kun je het als bedrijfskleding gebruiken. Daarom zijn er veel zzp’ers, maar ook consumenten die deze kleding dragen.

Naast dat ze verwarmd zijn, zijn onze jassen water- en vuilafstotend. Je kan ze thuis ook gewoon in de wasmachine doen. Ik heb collega’s die de verwarmde hoodie dragen wanneer ze thuis aan het werk zijn. 

Je kan je verwarming daardoor een paar graden lager zetten. Als je gaat kijken naar de hoge gas-en energieprijzen, dan is het dragen van deze kleding een prima oplossing wanneer je het koud hebt. Daarom wordt de kleding ook steeds vaker als cadeau of relatiegeschenk gegeven. Voor mensen die in de natuur werken, zoals de visserij, is er een speciale jas met camouflageprint.”

Kunnen we binnenkort nog meer verwarmde kleding verwachten?

”Zeker! We zijn een Amerikaans bedrijf en daar zijn ze nu bezig met een nieuwe collectie. Omdat de Amerikaanse markt anders is dan de Europese, wordt alles eerst aangepast voordat wij het krijgen. Europeanen houden toch meer van representatieve en getailleerde werkkleding. Voor het volgende winterseizoen verwacht ik een aanvulling op deze collectie.”

Verwarmde werkkleding met accu is de oplossing voor echte koukleumen (incl. winactie)
Een deel van de Wilwaukee Heated Gear collectie

Er is nu verwarmde werkkleding met accu voor echte koukleumen

De verwarmde kleding is zowel beschikbaar voor dames als heren. De kosten variëren van 150 euro voor een vest tot 275 euro (incl BTW) voor een gewatteerde jas. Mocht je geïnteresseerd zijn, in de online store locator kun je zien waar collectie verkocht wordt. 

En zoals ik aan het begin van het artikel vertelde mag ik één jas naar keuze (inclusief accu) verloten. Om kans te maken op deze prijs hoef je alleen hieronder of op social media (onder mijn post over dit artikel) aan te geven dat je mee wilt doen. Doe dit wel voor vrijdag 6 januari 2023 9:00. Op die dag zal de winnaar door middel van een online naamloting worden gekozen. Als je hebt gewonnen, dan ontvang je daar via social media of e-mail een bericht over.

Groetjes,

Aileen

* Dit artikel en deze winactie is tot stand gekomen in samenwerking met Milwaukee. Je kunt alleen deelnemen wanneer je 18 jaar of ouder bent en woonachtig in Nederland. Er wordt één winnaar gekozen. Op 6 januari 2032 zal de winnaar bekend worden gemaakt. Lees voor meer informatie mijn disclaimer.

7 reacties

 1. ik had ze al gezien,maar ik zou grqag een voor mijn vrouw willen winnen omdat ze het altijd koud heeft.

  en ook nog eens een moiie has!

 2. Wat een geweldig idee Aileen. Heerlijk warm voor buiten, maar ook binnen te dragen. Het lijkt mij de perfecte jas voor de winter.

 3. Dit lijkt me heerlijk! Ik ben een echte koukleum, en werk in de weekenden ook nog in de horeca. De garderobe, het buiten schoonmaken en de na zit zijn altijd momenten met dikke vesten en sjaals voor mij

  • Ik zou graag mee doen voor mijn zwager die dag in dag uit in de kou staat als airco installateur 🙏

   Groet Terry,

  • Hoi Aileen,
   ik had al eens wat van het bedrijf voorbij zien komen en erover gedacht of zo’n verwarmde jas wel zou werken.
   Zelf werk ik altijd hele dagen buiten, gedurende het hele jaar door en dan kan het soms behoorlijk koud worden.
   Zou graag zo’n jas willen winnen en als het goed bevalt kan ik het op het werk eens onder de aandacht brengen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge