Wanneer is afwijkende werkkleding effectief? (video)

Momenteel zit ik, net zoals velen, de hele dag thuis in verband met het coronavirus. Om jullie wat afleiding te bieden in deze vreemde tijd ben ik begonnen met een experiment waarin ik uit mijn eigen werk voorlees. Maar daarnaast vertel ik natuurlijk ook extra informatie over het onderwerp.

Ben je benieuwd? Hieronder kun je de eerste video bekijken. Dit keer gaat het over wanneer afwijkende werkkleding effectief is, en wanneer niet.

Extra informatie en weetjes:

  • Het artikel dat ik voorlees kun je hier vinden.
  • Het onderzoek waar ik over vertel heet The Red Sneakers Effect: Inferring Status and Competence from Signals of Nonconformity. Omdat de titel wat lang is heb ik deze afgekort. Het rapport van het onderzoek kun je hier lezen.
  • Het verhaal achter de schoenen van minister De Jonge heb ik ook eerder in een artikel beschreven.
  • De gebloemde schoenen die ik in de video laat zien zijn van het merk Mascolori
  • De blouse die ik draag is van het merk Cavallaro Napoli

Groetjes,

Aileen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge