Werk outfit inspiratie: Josh Veldhuizen

Zeg je Josh Veldhuizen, dan zeg je Josh V. Heb je geen idee over wie ik het nu heb? Dan praat ik je even bij…

 

Josh Veldhuizen

Josh (José is haar echte naam) is een echte self-made woman. Ze begon haar carrière als model maar wist al snel dat modeontwerpen écht haar ding was. Ze bedacht haar eigen reality serie, verkocht het format aan RTL5 en was daardoor in één klap een bekende Nederlander. Maar wie denkt dat het hier gaat om een verwend en lui meisje, die heeft het mis. Het programma stopte vroegtijdig maar Josh zette door. Het modemerk Josh V bestaat inmiddels alweer 5 jaar en ik heb gelezen dat de omzet tot op heden ieder jaar verdubbeld.

 

Mooi & hard werkend

Dat het merk zo goed gaat verbaast mij eigenlijk niets. Wie de vlogs van Josh bekijkt ziet hoe deze vrouw keihard werkt en haar team koestert. Ze werkt vrijwel iedere avond tot laat door op kantoor, net zoals een aantal van haar medewerkers trouwens. Ja, ze is veeleisend maar waardeert deze hard werkende mensen ook. Ze laat haar team geregeld zien in de vlogs, trakteert ze op complimenten over hun lookjes (dit is de Josh versie van ‘look’, dus hoe iemand er uitziet)  en lekker eten.

In de vlogs praat Josh je regelmatig bij terwijl ze in haar auto zit. Met haar keurige spraak, perfecte make-up en zeer stijlvolle outfits (uiteraard allemaal van haar eigen merk) is ze een ware beauty om te zien. Heel mooi, maar ook realistisch. Ze huilt wanneer de hond van haar zus is overleden en ook de discussies met haar vriend in de auto worden gefilmd. Haar vriend is trouwens Nick Amann, de eigenaar van kledingmerk Nickelson. Hij is net zo mooi als Josh en draagt haar op handen. De man kookt, geeft kusjes en glimlacht super lief naar haar.

 

Always chique

Genoeg gepraat over de filmpjes van Josh. Wat is haar zakelijke kledingstijl en hoe kunnen wij daarvan leren?

Als eerste heeft Josh het talent om er altijd chique uit te zien. Zelfs sneakers, spijkerbroeken met gaten en T-shirts stralen luxe uit. Hoe is het mogelijk?

 

 

 

Haar geheim? Ze heeft er ongetwijfeld velen maar één daarvan is dat ze net zo goed zorgt voor haar make-up en haren als voor haar kleding. Haar lokken (die trouwens een stuk dikker zijn sinds ze een weave draagt) zijn perfect gestyled en ze gaat zelden de deur uit zonder make-up. En nee, niet even een beetje mascara. Josh draagt genoeg make-up om er fris uit te zien, maar het is nooit teveel. Kortom: je ziet dat ze make-up draagt maar je hebt het eigenlijk niet echt door.

 

Rustige kleuren, luxe stoffen

Haar stijl wordt gekenmerkt door veel aardetinten zoals beige, bruin, zwart en crème. Maar wie denkt dat deze kleuren saai worden heeft het mis. Door de luxe stoffen ziet ze er altijd verzorgd, chique en een tikkeltje zakelijk uit.

 

 

 

De rustige kleuren zorgen ervoor dat het makkelijker is om een zakelijke outfit te creëren. De uitstraling is volwassen, vrouwelijk en niet te opzichtig.

 

Wat kunnen we van Josh leren?

Wat ik het meeste van haar stijl heb geleerd is dat je heel veel kunt dragen zolang jij je uiterlijk goed verzorgd. Een joggingbroek, sneakers en versleten spijkerbroeken zijn ineens een stuk mooier wanneer je make-up en haren er mooi uitzien. Het is een soort basis waardoor je er (vrijwel) altijd goed uit blijft zien. Natuurlijk, het kost een beetje tijd en geld maar dan dan zie je er wel een stuk beter uit.

Daarnaast is het handig om te weten dat rustige, natuurlijke tinten sneller zorgen voor een zakelijke uitstraling dan felle kleuren. En als je er dan nog steeds casual uitziet, dan is je uitstraling in ieder geval alsnog een stuk netter.

 

Conclusie

De stijl van Josh valt bij mij in de categorie ‘life goals’. Ik ben er dol op en baal dan ook dat ik nét iets te vol ben om haar kleding te kunnen dragen. Ik hoop stiekem dat ze haar maten gaat uitbreiden of ooit een plus size collectie ontwerpt. Mocht het zover zijn, dan laat ik het jullie natuurlijk weten. Tot die tijd zal ik het moeten doen met het bekijken van alle prachtige kleding in haar vlogs. Maar dat is gelukkig ook geen straf :-).

 

Groetjes,

Aileen

 

*Dit artikel bevat affiliate links. Lees voor meer informatie mijn disclaimer.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge