Werk outfit inspiratie: Kris Jenner

De Kardashians, iedereen heeft er een mening over. Logisch, want je ziet ze overal. Vooral de Kardashian dochters staan regelmatig op de cover van een bekend magazine, met of zonder kleding. Wie je wat minder voorbij ziet komen is hun moeder. Kris is de ‘momanager’ (mother manager) van de dames en is verantwoordelijk voor alle commerciële activiteiten rondom het gezin.

 

Dit is zoals wij Kris kennen: gezellig tussen haar dochters in. Geen decolleté, mini rokje of blote armen. Onopvallend en toch krachtig.

Waar andere vrouwen nauwlettend de nieuwe trends van Kyle en Kim volgen, let ik altijd op Kris. Want in tegenstelling tot alle Kardashian dochters is zij de enige die zich altijd geweldig kleedt. Althans, in mijn ogen. Ze weet als geen ander hoe je er stralend uit kunt zien in zakelijke kleding. Ongemerkt kunnen wij nog een hoop inspiratie opdoen bij deze power vrouw.

 

Zwart/Wit

Wat mij het meeste opvalt na het bestuderen van de kledingstijl van Kris, is dat ze bijna altijd zwart en wit draagt. Toch zijn haar outfits nooit saai of voorspelbaar. Ze kan goed spelen met stoffen en accessoires waardoor ze er altijd bijzonder chique en stijlvol uitziet.

 

 

Wat opvalt is dat ze vaak een jasje of net vest draagt. In combinatie met de zwart/witte kleuren in haar outfit zorgt dit voor een extra zakelijke uitstraling. Dat klinkt misschien wat eenvoudig maar dat is het bij Kris nooit. Ze heeft altijd minimaal één kledingstuk aan dat gemaakt is van een bijzondere stof met een structuur of print. Op die manier is het eigenlijk nooit saai maar juist chique.

 

 

Focus op de ogen

Door haar eenvoudige kleurkeuze heeft Kris de mogelijkheid om haar gezicht extra te benadrukken. Dat doet ze, en hoe!

Haar ogen springen er altijd uit door haar zwarte (halve) smokey oogschaduw. Zeker door haar neutraal gekleurde lipsticks kijk je meteen naar haar donkerbruine ogen. En dat is slim. Door de focus te leggen op de ogen zorgt ze ervoor dat haar teksten beter overkomen omdat je niet wordt afgeleid door haar uiterlijk.

 

Elegante sieraden

Door donkere kleding en make-up zie je er snel neutraal en somber uit, right? Nee, bij bijzondere gelegenheden kan Kris qua outfit écht wel de show stelen. Ze blijft dan trouw aan haar kledingstijl maar maakt het geheel extra feestelijk met prachtige, elegante sieraden. Heel handig, want op die manier blijft ze herkenbaar, chique én toch is ze passend gekleed.

 

 

De sieraden op bovenstaande foto komen uit haar eigen collectie. Want ja, ook Kris zit niet stil. Deze sieraden passen echt perfect bij haar stijl: neutraal gekleurd, klassiek en vrouwelijk. Oh ja, de parels op de tweede foto onder het kopje ‘Focus op de ogen’ komen ook uit de de Kris Jenner Signature Collection.

Ja, ik hou van de Kris Jenner stijl. Eenvoudig maar niet saai. Basic en toch stralend. Ze bewijst met haar looks dat ook wat oudere vrouwen (ze is 61) er zakelijk en fantastisch uit kunnen zien. Dus voor alle dames die inmiddels genoeg hebben van de bloot geklede Kardashians: blijf ze toch nog maar even volgen. Maar kijk voortaan dan even naar Kris, het nieuwe business style icoon.  🙂

 

Groetjes,

Aileen

2 Comments

  1. Eens! Inderdaad heel stijlvol. Mag van mijn wel wat meer kleur en printjes enz. Vind haar dochters heel fashionable, maar soms echt te hoerig.. :/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge