Mijn werkkleding van week 5 – 2018

Hello there! Vandaag is het de eerste keer na de bekendmaking van de veranderingen op Prettybusiness dat ik mijn outfits laat zien. Mocht je het nog niet hebben gelezen: vanaf nu zullen mijn outfits niet meer op de vrijdag maar iedere maandag verschijnen. Ook zullen de outfit artikelen tekstueel gezien iets korter zijn dan gebruikelijk. Waarom en wat er verder precies gaat veranderen op deze blog kun je lezen in het artikel ‘Prettybusiness gaat veranderen‘.

 

Mijn werkkleding van week 5 - 2018

Maar wat er sowieso niet gaat veranderen zijn de foto’s die ik dagelijks maak van mij werkkleding. Benieuwd naar wat ik afgelopen week op kantoor heb gedragen? De outfits kun je hier onder bekijken.

 

Maandag 29 januari 2018

Mijn werkkleding van week 5 - 2018Blouse Hema, broek Mart Visser, schoenen Manfield, riem C&A

 

Dinsdag 30 januari 2018

Mijn werkkleding van week 5 - 2018Overhemd Olymp (gekregen), pantalon Promiss, schoenen Manfield, riem Steps

 

Woensdag 31 januari 2018

Mijn werkkleding van week 5 - 2018Colbert en pantalon Steps, schoenen Manfield, T-shirt Zeeman

 

Donderdag 1 februari 2018

Mijn werkkleding van week 5 - 2018Jurk Promiss, panty Hema, pumps Manfield, ketting onbekend

 

Vrijdag 2 februari 2018

Mijn werkkleding van week 5 - 2018Blouse Superstar, rok C&A, panty Hema, schoenen Manfield, paaseieren Kruidvat 😉

 

Wat een rust

Nog even een korte update. Ik vertelde eind december dat er afwijkende cellen waren gevonden tijdens een onderzoek naar baarmoederhalskanker. Toen heb ik veel lieve reacties van lezers ontvangen. Dat deed mij enorm goed en daarom wil ik jou nog even laten weten hoe het nu gaat.

Zoals je wellicht tussen de regels door hebt kunnen lezen in het artikel over de veranderingen ben ik onderzocht in het ziekenhuis. Dat gebeurde vorige week maandag en toen kreeg ik daarna ook meteen te horen dat er geen reden was voor verder onderzoek. Het zag er goed uit zeiden ze. Ik zal nog wel in de gaten worden gehouden. Zo moet ik over een half jaar terugkomen voor controle.

Het was voor mij een enorme opluchting om dit te horen. De nacht voor het onderzoek had ik slecht geslapen en ik was erg gespannen. Dus op het moment dat ik dit nieuws kreeg kon ik alleen nog maar huilen van blijdschap en opluchting. Ik heb de afgelopen maand mijn best gedaan om er zo min mogelijk aan te denken maar toch zat het telkens in mijn achterhoofd. Nu kan ik het gelukkig loslaten. Nogmaals bedankt voor alle lieve berichten. Ik kan niet uitleggen hoe fijn het is om deze steun van lezers te ontvangen. Ik voel mij een rijk mens.

 

Meer werkoutfits bekijken? Check dan mijn Instagram.

 

Groetjes,

Aileen

 

 

* Onder iedere foto staat precies waar ik de kleding heb gekocht. Als de kleding nog te koop is, dan heb een link gemaakt van de naam van het merk. Door hier op te klikken kom je direct bij het betreffende kledingstuk terecht. Alle links op Prettybusiness kun je herkennen door de rode tekst. Het is mogelijk dat sommige links affiliate zijn. Indien ik een item niet zelf heb gekocht, maar gekregen van een bedrijf of merk, dan staat dit er achter. Zie voor meer informatie mijn disclaimer.

Eén reactie

  1. Fijn voor je dat je goed bericht gekregen hebt. Geniet vooral van het leven. Deze manier van werken is toch ook ok. 💜

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge