Win 2 all-inclusive kaarten voor Corporate Fashion Award

In juni vertelde ik in een artikel dat ik jurylid ben voor de Corporate Fashion Award in 2018. Als je mij de afgelopen maanden op social media hebt gevolgd, dan heb je vast ook wel de foto’s gezien die zijn gemaakt tijdens de selectiedag. En ook heb ik alvast wat laten zien van de outfit die ik tijdens de uitreiking ga dragen. Kortom: ik ben er druk mee bezig geweest. Het leuke is dat ik namens de organisatie 2 all-inclusive kaarten* voor Corporate Fashion Award mag weggeven aan een lezer die er ook graag bij wil zijn!

 

Win 2 all-inclusive kaarten voor Corporate Fashion Award

 

Wat kun je precies winnen?

Ik mag dus aan één persoon 2 all-inclusive kaarten met een totale waarde van €254,08 weggeven. Met deze kaarten krijg je toegang tot het volledige event, inclusief diner en (onbeperkt) drank. Dit alles gaat plaatsvinden in het Hulskampgebouw in Rotterdam.

 

15:00 Opening van de deuren

15:00-19:00 Circular experience

Tijdens de Circlular experience zullen verschillende bedrijven de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van textielrecycling laten zien. Onder meer TenCate, het Ministerie van Defensie en i-did zullen laten zien op welke duurzame manier zij omgaan met kleding. Het bedrijf i-did herken je misschien nog wel van de bedrijfskleding van de Efteling die zij recent hebben verwerkt in tassen. Hier heb ik in oktober nog een artikel over geschreven.

 

17:00-19:00 foodcorners open

Eten en drinken, moet ik hier nog meer over zeggen? Altijd fijn, toch?

 

19:00-21:00 spectaculaire catwalk & show

Tijdens het avondprogramma zal de show gepresenteerd worden door Karin Bloemen. Daarnaast zullen alle genomineerde partijen hun kleding presenteren door middel van een modeshow. Vervolgens zal er binnen elke categorie een prijs uitgereikt worden aan het bedrijf met de beste kleding.

 

21:00-22:00 afterparty

Tijdens de afterparty is er tijd om lekker te borrelen en te netwerken. Ook hier is de drank inbegrepen.

 

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Corporate Fashion Award (@corporatefashionaward) op

Mocht je de kaarten winnen, dan krijg je toegang tot alle bovenstaande activiteiten. Maar als je in verband met bijvoorbeeld je werk niet om stipt 15:00 kunt komen, dan is dat natuurlijk geen probleem. Tijdens de circular experience kun je op ieder moment arriveren. Daarna gaan de deuren wel dicht en kun je niet meer later binnen komen.

 

Win 2 all-inclusive kaarten voor Corporate Fashion AwardFoto: Impressie van de winnaars Corporate Fashion Award 2018

 

Wat moet je hiervoor doen?

Ik ga het allemaal niet te moeilijk maken voor jou. Wil je de kaarten winnen, dan hoef je dat mij alleen even te laten weten. Je mag onder dit artikel een bericht achterlaten of via social media onder de post over de winactie aangeven dat je mee wilt doen. Op maandag 12 november a.s. maak ik rond 12:00 de winnaar bekend. Deze zal door middel van een online programma voor naamloting gekozen worden.

Wil je meer weten over het event of sowieso een kaartje (v.a. € 57,83) kopen? Bekijk dan de website van de Corporate Fashion Award.

 

Groetjes,

Aileen

 

 

* Deze winactie is opgezet in samenwerking met de Corporate Fashion Award. Je kunt alleen deelnemen wanneer je 18 jaar of ouder bent. De winnaar krijgt twee toegangskaarten voor de uitreiking van de Corporate Fashion Award 2018, met een waarde van €254,08. Deze kaarten zijn niet voor geld inwisselbaar. Op 12 november september 2018 zal rond 12:00 de winnaar bekend worden gemaakt. Lees voor meer informatie mijn disclaimer.

16 reacties

 1. Dit is echt té toevallig. Ik zit al meer dan de helft van m’n leven in de mode en interesseer me erg voor duurzame mode, recycling etc. Ik zou mijn zus graag meenemen die sinds kort een werkkleding-bedrijf heeft.

 2. Hi Aileen, volg jouw blogs al enige tijd en ben ook zeer geïnteresseerd in goed passende modieuze businesskleding en zou graag op 15/11 dit Fashion Award event willen bijwonen.

 3. Beste Aileen, leuk om via deze weg kaarten te kunnen winnen. Ik zou graag komen met mijn vriendin waarmee ik al bijna 35 jaar mijn liefde voor mode deel. En natuurlijk zou ik je daar dan graag ontmoeten!

 4. Hoi Alleen,
  Wat een gave actie! Ik doe graag mee:-)
  Bedankt voor al je Kledingtips tot nu toe!
  Groetjes, Gerdien

 5. Ik zou heel graag mee willen doen aan deze actie! Ik ben op dit moment bezig met de studie Fashion & Textile Technologies waarin gefocust wordt op duurzaamheid en circulaire economie. Dit zou echt de meest gave ervaring ooit zijn om hier naartoe te mogen. Hier valt zoveel te leren, te zien en te netwerken dat is echt een unieke kans.

 6. Deze actie komt als geroepen! Mijn partner in crime (Kiran, zij doet ook mee en wees mij op deze site!) en ik zijn zojuist gestart met onze eigen onderneming ‘Red and Yellow’ . Superspannend, we kunnen dus zeker nog wel wat tips en tricks gebruiken. Ik doe dus heel graag mee!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge