Win actie: Curvy & Plus size Fashion weekend (incl. lezing over mijn boek!)

Vandaag is er in plaats van een artikel een winactie! Jij kunt kans maken op 2 kaarten tijdens het Curvy & Plus size Fashion weekend. En dit geeft jou tevens de mogelijkheid om een lezing van mijn boek Strakke Rondingen gratis bij te wonen.

 

Lezing

Op zondag 28 augustus zal ik tijdens het Curvy & Plus size Fashion weekend in Antwerpen een lezing geven over mijn boek Strakke Rondingen. De lezing is van 14.15 – 14.55 uur en daarna is er een mogelijkheid om het boek te kopen en te laten signeren. Heb je het boek al gekocht en wil je hem laten signeren? Dat mag natuurlijk ook.

 

Curvy & Plus size Fashion weekend

Tijdens het Curvy & Plus size Fashion weekend in Antwerpen kun je als plus size of curvy vrouw genieten van alles wat met mode te maken heeft. Denk hierbij aan modeshows, workshops, lezingen en ook aan beauty wordt aandacht geschonken. Meer informatie kun je lezen op de website van het het Curvy & Plus size Fashion weekend.

 

Win kaarten

Wil jij aanwezig zijn tijdens dit Fashion Weekend in Antwerpen? Dan heb jij nu de mogelijkheid om kaarten te winnen via Prettybusiness! Ik mag duokaarten (toegang voor 2 personen) weg geven voor de volgende momenten:

  • Zaterdag 27 augustus 14.00-18.30
  • Zaterdag 27 augustus vanaf 20.00
  • Zondag 28 augustus 14.00-18.30 (en om 14.15 kun je mijn lezing bijwonen!)

 

 

cpfw flyer

 

Je kunt meedoen met deze win actie door uiterlijk op woensdag 24 augustus 19.30 onderstaand formulier in te vullen. Kun je op meerdere momenten? Dan mag je ook meerdere data aankruisen. Op die manier maak jij dubbel (of zelfs 3 dubbel) kans!

 

[contact-form-7 id=”7208″ title=”voorverkoop_copy”]

Winnaars krijgen op woensdag 24 augustus om 20.00 persoonlijk bericht.

 

 

Groetjes,

Aileen

 

Wil jij dat ik een lezing geef aan jouw klanten/bedrijf/klas? Stuur dan een mailtje naar contact@prettybusiness.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge