Work-it Skort: een rok en tas in één

Soms zie je wel eens van die dingen voorbij komen waarbij jij jezelf afvraagt waarom niemand het eerder heeft uitgevonden. Recent had ik zo’n moment op de crowdfunding website Betabrand. Daar zag ik een kledingstuk en dat ideaal is voor iedere vrouw die graag rokken draagt én geen zin heeft om constant een tas mee te slepen op het werk. Maak kennis met de Work-it Skort: een rok en tas in één.

 

Work-it Skort

De Work-it Skort is eigenlijk een hele normale rok om te zien. Er bestaan verschillende modellen maar allen hebben ze een brede, hoge tailleband en daarna loopt de rok klokkend of recht naar beneden. Niets bijzonders, toch?

 

Maar ondertussen is de rok echt heel handig want er zitten 3 handige en onzichtbare extra’s aan vast:

  • Een kort broekje onder de rok
  • In het broekje zit een zakje die net iets groter is dan een pinpas
  • Op de rug zit een iets grotere zak met een blinde rits.

Op Betabrand wordt deze rok vooral aangeprezen vanwege de zakken maar ik zie nog één groot voordeel. Door de korte broek onder de rok heb je namelijk ook minder snel last van schurende bovenbenen wanneer je geen panty draagt. Super handig!

 

Foto’s: Betabrand

De rok wordt in acht verschillende kleuren aangeboden en kost, afhankelijk van de kleur, 68 of 88 dollar. Dat is omgerekend zo’n 60 en 78 euro. Vanaf 75 dollar wordt hij (internationaal) gratis verzonden, anders betaal je nog eens 25 dollar extra. Hij wordt verkocht in de maten extra small tot en met extra-extra large.

 

Mijn mening

Ik vind deze rok echt een geweldige uitvinding. Uit ervaring weet ik dat je op kantoor nog wel eens binnen het pand ergens heen moet en niet altijd zin hebt om je volledige werktas met je mee te nemen. Zeker met zaken zoals een toegangspasje is het lastig dat je deze altijd bij je moet hebben en dan vind ik deze rok echt een goeie uitvinding.

Zoals ik al aangaf is het broekje voor mij ook een groot pluspunt wanneer je de rok zonder panty wilt dragen. Je hebt dan namelijk geen extra katoenen broekje meer nodig tegen het schuren van de benen. Wat ik trouwens wel slim vind, is dat ze een zakje hebben gemaakt aan de achterkant van de rok en niet aan de voorkant. Daardoor wordt je buik ook ook niet optisch dikker als je er iets in doet. Op sommige foto’s heb ik gezien dat ze ook laten zien dat je er een iPhone in kunt doen. Maar dat lijkt mij persoonlijk dan weer wat minder handig omdat je dan minder snel bij je telefoon kunt.

 

Wat vind jij van deze rok? Waarom zou jij hem wel of juist niet aanschaffen?

 

Groetjes,

Aileen

 

 

One Comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge