Zwart/witte werkkleding is niet saai

Een outfit met enkel zwarte en witte kledingstukken, het klinkt waarschijnlijk wat saai. Een beetje kleurloos en misschien zelfs conservatief. Toch kun je met een paar kleine details je zwart/witte outfit een stuk sprekender en persoonlijker maken. Vandaag laat ik aan de hand van 3 outfits zien hoe je dit kunt doen. Deze, en nog meer outfit foto’s kun je allemaal vinden op mijn Instagram pagina.

 

Opvallend met goud

Collage_Fotor 3

Er zijn bepaalde ‘ moderegels’ die zeggen dat je warme tinten het beste kunt combineren met gouden accessoires en koele tinten met zilveren. Maar hey, regels zijn er om overtreden te worden.

Bovendien is het leuk om eens je basic zwarte en witte kleding te combineren met opvallende gouden sieraden en details. Door de rustige kleuren te gebruiken als basis geef jij het goud de mogelijkheid om echt te stralen. Dus heb jij een gouden sieraad die je altijd al eens als eye catcher zou willen dragen? Draag het dan in combinatie met bijvoorbeeld een witte blouse en zwarte pantalon. Gegarandeerd komen jouw oorbellen of ketting mooi naar voren en zie jij er toch nog stijlvol uit.

 

Op bovenstaande foto draag ik een pantalon van de Promiss, blouse van Superstar, vest van Miss Etam en riem van C&A.

 

 

Keurig met klassieke make-up

Collage_Fotor 2

Wil je de jouw zwart/witte werkkleding een chique uitstraling geven? Kies dan voor klassieke make-up in bijpassende tinten. Dus geen felle lippenstift want dit gaat afleiden en maakt jouw uitstraling minder zakelijk. Je kunt beter een mooie, elegante rode kleur kiezen die jouw uitstraling wat zachter maakt. Qua oog make-up kun je een basic zwarte eyeliner dragen, eventueel met zwart/witte oogschaduw. De combinatie van rode lippenstift en zwarte eyeliner geeft jouw outfit gegarandeerd een extra klassieke uitstraling. Let wel op de hoeveelheid pigment in je lippenstift en oogschaduw; teveel kleur op zowel je ogen als je lippen kan je ook weer een harde uitstraling geven. Wees dus kritisch en breng de donkere oogschaduw vooral op je oogleden aan en niet te ver daar boven.

 

Op bovenstaande foto draag ik een pantalon van de Promiss, blouse en colbert van Superstar en oorbellen van Swarovski.

 

Vrolijk met parels en kralen

Collage_Fotor 1

Tenslotte kun je er ook voor kiezen om je zwart/witte werkkleding op te vrolijken door middel van bijvoorbeeld kralen en parels. Het lijkt misschien een klein detail maar het kan je outfit een stuk speelser maken. Houd je van een chique uitstraling? Kies dan voor eenvoudige, ronde parels in een gebroken witte kleur. Ben je meer een creatief type? Draag dan verschillende kralen, eventueel afgewisseld met parels. Ook nu kun je de zwarte en witte kledingstukken gebruiken als basis en jouw karakter met deze details naar voren laten komen.

 

Op bovenstaande foto draag ik een pantalon van de Promiss, blouse van Superstar, tas van V&D, schoenen van Manfield en riem van C&A.

 

Groetjes,

Aileen

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge