Disclaimer & privacy

 

 

Transparant en eerlijk

Voor Prettybusiness ontvang ik wel eens producten/diensten of word ik betaald door bedrijven voor het promoten hiervan. Bij ieder artikel geef ik aan of dit van toepassing is. Je zult daarom de volgende (of vergelijkbare) zinnen tegen kunnen komen:

  • ”Dit artikel bevat producten en/of diensten die ik heb gekregen van een merk of bedrijf.” – Zoals de zin al aangeeft heb ik één of meerdere producten uit het artikel (en soms in een video) gekregen.
  • ”Dit artikel is geschreven/tot stand gekomen in samenwerking met (naam merk/bedrijf) ” – Wanneer je dit ziet staan betekent het dat ik betaald heb gekregen voor het schrijven van een artikel.
  • ”Dit artikel bevat affiliate links ” – In dit artikel zijn affiliate links opgenomen. Dat betekent dat als jij klikt op een link en vervolgens een aankoop doet bij de betreffende webshop, dan ontvang ik daar geld voor. Jij betaalt hierdoor niet meer geld voor jouw product, maar ik ontvang wel iets extra’s. Op die manier help jij mij én Prettybusiness :-).

Op Prettybusiness vertel ik regelmatig wat ik van producten en diensten vind. Ik ben hierin altijd transparant. Ook als ik producten, diensten of geld ontvang zal ik eerlijk mijn mening geven. Dat neemt niet weg dat ik vaak enthousiast ben over producten of diensten die ik promoot. Ik zal namelijk niet schrijven over een product of dienst wanneer ik daar niet achter sta.

 

Rechten

Het doel van Prettybusiness is om jou informatie te verstrekken over alles rondom zakelijke mode en uiterlijke verzorging voor mannen en vrouwen. Ook al doe ik mijn best, er zullen ongetwijfeld wel eens fouten staan op deze website. Aan de inhoud van deze website kunnen dan ook geen rechten worden ontleend.

Alle artikelen schrijf ik zelf en een groot deel van de foto’s zijn door mij gemaakt. Het is verboden om deze teksten of foto’s te gebruiken zonder mijn toestemming. Wil je toch graag mijn foto’s gebruiken? Stuur mij dan even een mail via contact@prettybusiness.nl.

 

Wil je meer weten over hoe er wordt omgegaan met jouw privacy op Prettybusines? Lees dan de Privacy Verklaring (AVG).