Gastblogs, presentaties en meer

Wil je graag dat ik een artikel schrijf voor op jouw website? Wil je mijn mening weten over een bepaald onderwerp? Vind je het belangrijk om binnen jouw team, afdeling of organisatie aandacht te besteden aan een representatief uiterlijk? Of wil je gewoon persoonlijk advies? Er is heel veel mogelijk. Op deze pagina lees je alles over gastblogs, presentaties en meer.

 

Gastblogs

Vind je het leuk als ik een artikel op jouw website schrijf over een onderwerp rondom werkkleding en zakelijke mode? Wil je dat één keertje of wil je juist dat ik regelmatig een artikel voor jou schrijf? Er is heel veel mogelijk. Stuur een mail naar contact@prettybusiness.nl o.v.v. ‘Aanvraag gastblog’. Hier onder staan de gastblogs die ik eerder heb geschreven.

Dungelmann (Autumn/Winter 2018) | Groenendijk bedrijfskleding

 

Het Mediahuis

Onderstaande columns stonden in alle edities die vallen onder Haarlems Dagblad , IJmuider Courant, Noordhollands Dagblad, Leidsch Dagblad en De Gooi- en Eemlander. Totaal: 500.000 lezers

 

Interviews

Wil je mij bevragen over een bepaald onderwerp dat te maken heeft met zakelijke mode en uiterlijke verzorging? Of vind je het gewoon interessant om een verhaal over mijzelf en Prettybusiness te schrijven? Dat vind ik super leuk! In dat geval kan je het beste contact met mij opnemen via contact@prettybusiness.nl o.v.v. ‘Aanvraag interview’. Ik kan ook (HR) foto’s van mijzelf aanleveren. Op den pagina In de media staan de interviews die ik eerder heb gegeven of artikelen waarin verwezen wordt naar Prettybusiness. 

 

Presentaties

Naast schrijven heb ik ook ervaring met het geven van presentaties in Nederland en België. Vind jij het belangrijk om binnen je bedrijf aandacht te besteden aan een representatief uiterlijk? Heb je een artikel gelezen en wil je dat ik hier wat meer over kom vertellen? Of heb je een ander idee in je hoofd? Neem dan vooral contact met mij op via contact@prettybusiness.nl o.v.v. ‘Aanvraag presentatie ‘.

Let op: ik geef geen gratis presentaties, dus ook niet in ruil voor ‘bekendheid’ of  ‘het uitbreiden van mijn netwerk’.

Gastblogs, presentaties en meer

Wil je reclame maken voor je bedrijf, product of dienst op Prettybusiness? Check dan even de pagina ‘Advertorials‘.