Adverteren

Wil jij met met Prettybusiness samenwerken? Omdat je mijn lezers bijvoorbeeld kennis wil laten maken met jouw bedrijf, producten of diensten? In dat geval kun je het beste een advertorial (advertentie) afnemen. Advertorials zijn artikelen die ik zelf schrijf en waarvoor ik meestal ook zelf foto’s maak. Op die manier zorg ik ervoor dat jouw bedrijf, producten of diensten op een natuurlijke manier zijn verwerkt op de website van Prettybusiness.

Wil je tips, adviezen of een presentatie van mij over een bepaald onderwerp binnen mijn kennisgebied? Bekijk dan de speciale pagina die ik hiervoor heb gemaakt. Wil je meer weten over het bereik en de doelgroep van Prettybusiness? Of de prijslijst bekijken? Check dan de Prettybusiness mediakit. 

 

Partners

Hier onder staat enkele partijen waarmee Prettybusiness samenwerkt of heeft samengewerkt.

Een advertorial afnemen?

Ben je nieuwsgierig geworden en wil je weten wat er voor jouw bedrijf mogelijk is? Neem dan contact op met mij via contact@prettybusiness.nl o.v.v. ‘Advertorial’ . Dan kijken we samen hoe we jouw bedrijf, producten of diensten het beste kunnen promoten via Prettybusiness. 

 

Voorwaarden

Indien je gaat samenwerken met Prettybusiness, dan heb je te maken met mijn Algemene Voorwaarden. Daarnaast houd ik mij aan de Reclamecode Social Media. Dat betekent dat ik eerlijk en transparant ben naar mijn lezers. Wanneer ik een artikel in samenwerking met een merk of bedrijf schrijf, dan vermeld ik dit altijd. 

Eén reactie

  1. Beste,

    Graag zouden we als webwinkel voor mannen met een breed assortiment aan zakelijke kleding (denk aan Polo’s, sokken, overhemden en ondergoed) willen promoten via een advertorial.

    Ik verneem graag de mogelijkheden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *