Contact

Voor alle vragen en opmerkingen kun je met mij contact opnemen via contact@prettybusiness.nl. Lees wel eerst even onderstaande punten voordat je een mail stuurt.

 

Ben je een bedrijf?

  • Wil je meer weten over de website Prettybusiness, de doelgroep en het bereik? Bekijk dan de bedrijvenpagina.
  • Wil je de lezers van Prettybusiness kennis laten maken met jouw bedrijf, producten of diensten d.m.v. een advertorial? Dan adviseer ik je om eerst even de pagina ‘Advertorials‘ te bekijken voordat je mij een mail stuurt. Hierop kun je namelijk alvast lezen wat ik voor je kan betekenen en welke voorwaarden ik hanteer.
  • Wil je mij interviewen, een verzoek indienen voor een presentatie, gastblog of iets anders? Bekijk dan eerst de pagina die ik hier speciaal voor heb aangemaakt. Hierop staat kort aangegeven welke diensten ik naast advertorials nog meer aanbied.

 

Ben je een lezer?

  • Heb je een dilemma of vraag over je werkkleding? Stel deze dan gerust aan mij via email (contact@prettybusiness.nl) of onderstaand formulier. Probeer je verhaal zo gedetailleerd mogelijk te omschrijven en vermeld in het onderwerp van de mail ‘Ask Aileen’. Ik zal jouw vraag dan lezen en beoordelen of deze geschikt is om te beantwoorden in de rubriek ‘Ask Aileen’. Hierin beantwoord ik lezersvragen. Op die manier kan ik niet alleen jou helpen maar ook andere lezers die eventueel met hetzelfde probleem of dilemma zitten. Let op: ik ontvang iedere dag veel emails en kan daarom niet garanderen dat ik binnen korte tijd reageer. Maar heb geduld, ik reageer altijd.
  • Vind je het leuk om iets te vertellen over jouw werkkleding? Dan kun jij je opgeven voor de rubriek ‘de werkkleding van‘. Ik stuur je dan een aantal vragen die je per email kunt beantwoorden. Ook zal ik je vragen om een aantal (rechtenvrije) foto’s van jezelf naar mij toe te sturen. In het artikel kun je de naam van je bedrijf of blog noemen en indien je dit wilt, dan kan ik ook een link naar je website plaatsen. Let op: dit artikel gaat echt over jouw werkkleding. Je kunt dus niet uitgebreid ingaan op je bedrijf of de producten/diensten die je aanbiedt. Als je reclame wilt maken voor je bedrijf, producten of diensten, dan kun je een advertorial afnemen.

 

One Comment

  1. Beste Aileen,

    graag zou ik even via de mail met je in contact komen. Zou je mij een e-mail kunnen sturen? Alvast dank!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *