Ik was aanwezig bij de 5 Uur Show!

Afgelopen vrijdag was ik bij de 5 Uur Show! Ik was daar om te praten over o.a. wat je het beste kunt dragen op het werk, wat liever niet en dresscodes in verschillende sectoren. In de video hieronder kun je alvast een kort stukje bekijken. Wil je het hele item over werkkleding bekijken, klik dan hier.

In de video spreek ik over mijn nieuwe boek Op hoge hakken in de wolken, dat gaat over werkkleding in de luchtvaart. Deze is nog tot en met vrijdag 14 mei verkrijgbaar in de voorverkoop. Je kunt een gesigneerd exemplaar bestellen via Shop Prettybusiness. Vanaf 25 mei zal het boek via alle boekhandels te koop zijn.

Het boek Helden in witte pakken gaat over werkkleding in de zorg. Dit boek is ook te koop via Shop Prettybusiness en daarnaast bij de grote boekhandel zoals Bol.com. 

Benieuwd naar wat ik droeg tijdens de uitzending? Blouse is van Cavallaro, bretels en roos van E.L. Cravatte, broek van Mascot en schoenen van Unisa/Dungelmann.

Groetjes,

Aileen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge