Bloggen over werkkleding als beroep: hoe werkt dat? (Podcast interview)

Een maand geleden ben ik geïnterviewd door Edwin Muis, spreker en training op het gebied van leiderschap. Voor een reeks van podcast interviews heb ik een gesprek met hem gevoerd over mijn werk. Hierin vertel ik over hoe mijn werk nu precies in elkaar zit: waar verdien ik mijn geld mee en hoe werkt dat? Maar ook over hoe de Nederlander zich kleedt en waarom werkkleding net een kaartenspel is. Je kunt de podcast via onderstaande link beluisteren.

Bloggen over werkkleding als beroep: hoe werkt dat? (Podcast interview)

Groetjes,

Aileen

Eén reactie

  1. Lees hoe onze bezoekers dit beroep beoordelen. Nog geen beoordeling? Help onze bezoekers en geef je mening bij het blok ‘Beoordeel zelf het beroep Vlogger’ hieronder.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge