G-star maakt zakelijke jumpsuits voor dames én heren

Jumpsuits zijn nu niet bepaald de eerste kledingstukken waar je aan denkt wanneer het gaat om zakelijke mode. Je kunt ze op een zakelijke manier combineren, maar ze zijn hier niet echt voor gemaakt. Tot nu toe. Want kledingmerk G-Star RAW heeft in samenwerking met zanger en producer Pharrell Williams de ‘Suit Collection’ uitgebracht. En een groot deel daarvan bestaat uit jumpsuits die gemaakt zijn van stoffen die ons sterk doen denken aan pakken…

 

G-Star RAW x Pharrell Williams

In november 2017 maakte het bedrijf al bekend dat deze collectie in 2018 gelanceerd zou worden. Door middel van onderstaande video kon je alvast een deel van de collectie bekijken.

 

 

 

Toen ik de video bekeek was ik meteen enthousiast. Dit is nog eens een hele andere manier van kijken naar zakelijke mode. Ik noteerde gelijk in mijn agenda dat de collectie vanaf april te koop zou zijn. Vorige week zag ik dat de items langzamerhand werden toegevoegd aan de webshop en dus nam ik contact op met de persafdeling. Kom maar op met het beeldmateriaal. Hier wil ik meer van zien!

 

De collectie

G-star maakt zakelijke jumpsuits voor dames én heren

G-star maakt zakelijke jumpsuits voor dames én heren

G-star maakt zakelijke jumpsuits voor dames én heren G-star maakt zakelijke jumpsuits voor dames én heren

G-star maakt zakelijke jumpsuits voor dames én heren

Persoonlijk vind ik deze collectie erg gaaf. Ze hebben op een creatieve manier een mix gemaakt tussen casual modellen en zakelijke prints en stoffen. Wat mij daarnaast erg aanspreekt is de manier waarop ze zowel op de foto’s als in de video gebruik hebben gemaakt van verschillende prints bij elkaar. Zo zie je in de video een dame met een jumpsuit met daar onder een blouse en een stropdas. Ook de donkerblauw gestreepte jumpsuit op de foto’s hier boven hebben ze leuk gecombineerd met een klassieke blouse in een okergele print.

Ik zeg het niet snel maar in de jaren dat ik nu schrijf over zakelijke mode vind ik dit oprecht één van de meest vernieuwende collecties die ik heb gezien.

Ondanks je in de video en op de persfoto’s veel dames ziet, bestaat de collectie trouwens voor een groot deel uit herenkleding. Voor de dames zijn er twee rokken, twee jumpsuits en één broek gemaakt. De heren kunnen kiezen uit vijf jumpsuits, vijf korte broeken en vier lange broeken. De prijzen variëren tussen de €99,95 en €299,95. Alle items zijn te koop via de G-Star RAW webshop.

Vind jij het een leuke collectie en zou jij het dragen op het werk?

 

Groetjes,

Aileen

3 reacties

  1. Ik ga er in ieder geval niet mee naar kantoor. Houd meer van Tubino rokjes idee. Die naai ik binnenkort weer zelf 🙂

  2. Monsterlijk.. wat een verschrikking!! Ik loop liever in een op maat gesneden italiaans pak met een bijpassende hoed. Dit verdient niet eens het predicaat ‘preppy-style’… brrrrr, abject! Dit kan anders en beter! Het lijkt op een overall.

  3. Net een overall inderdaad. Ik vind dit meer werkkleding in de zin van fabriekskleding oid dan professioneel zakelijk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge