Zakelijke mode inspiratie voor vollere dames

Recent publiceerde ik een artikel met de leukste oudere influencers die je kunnen inspireren op het gebied van zakelijke mode. Al snel daarna kreeg ik het verzoek om dit ook voor de plus size dames te doen. Het was nog niet zo makkelijk om te vinden, maar het is gelukt. Hierbij laat ik je kennis maken met 3 online influencers die perfect zijn wanneer het gaat om zakelijke mode inspiratie voor vollere dames.

 

Dressing outside the box

De 29-jarige Isabell Decker staat wat mij betreft met stipt op nummer één. Deze Duitse dame werkt in de mode en heeft een hele uitgesproken kledingstijl. Waar veel vollere influencers veel nadruk leggen op het vrouwelijke zandloperfiguur is Isabell op haar eigen manier androgyne gekleed. Dat vind ik ook meteen zo leuk aan haar. Ze heeft een uitgesproken nette en ook vrij zakelijke kledingstijl en durft te experimenteren met bijpassende make-up. I love it!

 

Je kunt haar outfits bekijken op Instagram en haar website Dressing outside the box.

 

 

Beauticurve

Rochelle Johnson is in tegenstelling tot Isabell juist wel weer heel vrouwelijk gekleed. De kledingstijl van deze blogger is niet zozeer klassiek zakelijk maar eerder kleurrijk chique te noemen. Ze laat graag haar curves zien, maar je zult haar niet zo snel betrappen op zeer sexy outfits met (te)veel bloot. Dat zie ik snel bij plus size bloggers, waar ook niets mis mee is, maar Tanesha houdt echt van een nette uitstraling. Voor een sexy uiterlijk hoeft zij trouwens geen korte rok aan te trekken. Ze heeft een super krachtige uitstraling en dat maakt haar ook echt een prachtige vrouw om te zien.

Je kunt nog meer outfits van deze beauty bekijken op haar Instagram of haar blog.

 

Girl with curves

Tanesha Awasthi heeft ook een zeer vrouwelijke stijl maar haar outfits zijn wat minder opvallend. Iets subtieler en zachter dan Rochelle. Ze draagt wat minder accessoires en minder hevige make-up. Mooie inspiratie voor de volle vrouw die er netjes, maar ook niet te opzichtig uit wilt zien. Je kunt haar volgen via  Instagram en haar blog.

 

Spring neutrals + curves for days in the Curvy Collection from @catherinesplus ⏳ #CatherinesStyle #ad #girlwithcurves

Een bericht gedeeld door Tanesha Awasthi (@girlwithcurves) op

 

Ken jij ook plus size dames met een mooie, nette kledingstijl? Zo ja, laat het mij vooral weten in een reactie hier onder.

 

Groetjes,

Aileen

3 reacties

  1. Dankjewel voor dit artikel over vollere influencers. Hoe je je kleed vertelt zoveel over je zelfvertrouwen. Ik vind het androgyne van die Duitse dame ook heel erg stoer, maar wat mij betreft kan ze best iets meer van haar vorm laten zien.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge