Zakelijke mode inspiratie voor oudere mannen

Wanneer je inspiratie op het gebied van mode wilt opdoen, dan zit je meestal te kijken naar jonge mensen. Veel modeshows worden gelopen door tieners en twintigers. Ook bij advertenties en op social media zijn de modellen vaak jong. Het kan erg lastig zijn om in te schatten of die kleding ook leuk bij jou staat, zeker als het leeftijdsverschil groot is. Ik ga je op weg helpen. Het is tijd voor zakelijke mode inspiratie voor oudere mannen.

Ik ben op zoek gegaan naar oudere, mannelijke modellen die leuk zijn om te volgen. Die inspireren, allen op hun eigen manier. Die er vaak netjes uitzien, maar niet altijd gekleed zijn in het standaard pak.

 

T.R. Pescod

Deze man is een bezig type. Naast zijn werk als acteur en model heeft hij een bedrijf waarbij hij huizen inricht, vooral in de Hamptons. Op zijn Instagram staan natuurlijk prachtige modellenfoto’s, maar in zijn vrije tijd heeft hij ook zeker kijk op kleding. Vooral het dragen van een korte broek op een stijlvolle manier, dat kan hij als geen ander. Dat vind ik toch best knap.

 

 

Alessandro Manfredini

Draag jij ook een flinke baard op het werk, en wil je er graag stijlvol en verzorgd uitzien? En wil je wel eens iets anders proberen? Dan is Alessandro Manfredini (48) de juiste man om te gaan volgen. Zijn Instagram pagina staat bomvol mode foto’s die je ongetwijfeld zullen inspireren. Je ziet verschillende stijlen, kleuren en prints. Soms klassiek, stoer of juist romantisch. I love it!

 

Aiden Brady

De vijftigjarige Aiden is niet het standaard fashion model. Zijn Instagram staat vol met prachtige foto’s die een soms beetje artistiek zijn. Gekke houdingen, een beetje een ruwe uitstraling, bijna rauw. Vaak gecombineerd met de wat meer de klassieke, zakelijke mode. Weinig opvallende prints of gekke combinaties. Nee, stijlvol door de eenvoud. En toch een beetje anders.

 

Ken jij nog meer oudere, mannelijke modellen met een gave kledingstijl? Laat het mij weten in een reactie  hier onder.

 

Groetjes,

Aileen

 

 

Eén reactie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge