Unboxing nieuwe werktas + tips (video)

Ik heb recent een nieuwe werktas gekocht. Mijn oude tas was namelijk alweer zeven jaar oud. En om jou de tas goed te laten zien heb ik besloten om hiervan een video te maken in plaats van een artikel.

In onderstaande video pak ik op mijn kantoor de tas uit. Ook vergelijk ik hem met mijn oude tas en vertel ik je wat de verschillen zijn. En natuurlijk waar ik op let bij het kopen van een nieuwe.

Mocht je interesse hebben in de tas, je kunt hem via Coolblue bestellen. Hij is inmiddels iets duurder geworden, namelijk 96 euro.

Ik ben heel benieuwd of jij het leuk vindt om dit soort video’s vaker te zien. Laat het mij weten in een comment hier onder of op social media. Mocht je er nu al blij van worden, je kunt je gratis abonneren op mijn Nederlandstalige of Engelstalige YouTube kanaal.

Groetjes,

Aileen

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge