H&M X Erdem: chique zakelijke mode om verliefd op te worden

In juli van dit jaar werd bekend dat H&M gaat samenwerken met het Britse modehuis Erdem. Het heeft even geduurd, maar nu is de collectie eindelijk bekend gemaakt. En wat blijkt? Het zit vol met prachtige items die perfect zijn voor op het werk. Zowel voor dames als voor de heren. Kijk en geniet van H&M X Erdem: chique zakelijke mode om verliefd op te worden.

Dames

Jas €149 / bijpassende rok €79,99

Pantalon €99 / Blazer €149

Een bericht gedeeld door ERDEM (@erdem) op


Jas €199

Jas €199 / pantalon €99 / blazer €149,99 / broche €29,99

Blouse €99 / broek €79,99

Heren

Een bericht gedeeld door H&M (@hm) op

Jas €299 / blazer €179 / pantalon €79,99

Shirt €99 / broek €99 / sjaal €29,99

Blazer €179,99 / pantalon €79,99 / overhemd €59,99

Hemd €79,99

H&M X Erdem

Persoonlijk ben ik vooral heel blij met het feit dat er bij deze collectie ook is gedacht aan pakken voor dames. Of eigenlijk sowieso nette kleding voor dames. Zoals ik al eerder heb verteld is zakelijke mode voor dames veel lastiger om te vinden dan voor heren. Terwijl het aanbod op het gebied van kleding voor dames weer groter is. Des te fijner dat zowel de heren als de dames met een liefde voor nette kleding lekker los kunnen gaan bij deze collectie.

Een bericht gedeeld door ERDEM (@erdem) op

Voor dit artikel heb ik trouwens een selectie gemaakt van de items die ik persoonlijk het meeste geschikt vind voor op het werk. De volledige collectie is dus groter en bestaat naast kleding ook uit accessoires zoals sjaals, mutsen, sokken, oorbellen en nog veel meer. Maar ook voor een paar nette schoenen kun je hier scoren. Je moet alleen nog heel even wachten want de verkoop begint op twee november.

Benieuwd naar alle items uit de collectie? Check dan de website van Elle.

Groetjes,

Aileen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge