Mijn werkkleding van week 42

Jawel mensen, het weekend is begonnen. En dus is het tijd voor een update en een overzicht van de outfits die ik deze week op kantoor heb gedragen. Het was voor mij een fijne week. Ik had een doorpas van de kleding die voor mij op maat is gemaakt, was om een specifieke reden behoorlijk zwart gekleed deze week en afgelopen dinsdag maakte ik iets heel bijzonders mee. Ik ga je er alles over vertellen!

 

 

Maandag 16 oktober 2017

Mijn werkkleding van week 42Broek Promiss, blouse Superstar, schoenen Van Haren, oorbellen cadeau

Ik krijg nog steeds heel vaak opmerkingen over het feit dat mijn kleding zo donker is en dat ik weinig kleuren draag. Op mijn verjaardag was er zelfs een lezer die mij een fijne verjaardag en een jaar met iets kleurigere kleding wenste. Ik moest er wel een beetje om lachen.

De reden dat ik veel zwart draag is niet alleen omdat ik het mooi vind. Nee, vaak kan ik gewoon niet anders. Ik laat mijn rode haren namelijk iedere vijf tot zes weken kleuren en als er één hardnekkige kleur is, dan is het wel rood. Als het afgeeft, dan is het super lastig om dit te verwijderen. Maar de eerste twee weken geeft de kleur nog flink af en daar moet ik rekening mee houden qua kleding. Een klein beetje regen, mist of lichtelijke transpiratie maakt het dan nog nét even wat erger. In de derde en vierde week geeft het minder af en kan ik wel andere kleuren dragen. Maar zeker de eerste twee weken is het slimmer om zwarte kleding te dragen. Dan zie je de vlekken gewoon niet.

Afgelopen weekend heb ik mijn haren weer laten kleuren en dus was het deze week weer raak met de zwarte bovenstukjes. Er is wel één voordeel wanneer ik mijn haren net heb laten kleuren, en dat is dat mijn rode broeken en rokken zo mooi passen bij mijn verse haren :-).

 

Dinsdag 17 oktober 2017

Oh, had ik het al gehad over mijn lichtrode blouse? Die kan ik de eerste dagen ook prima dragen. Dus dinsdag koos ik naast de volledig zwarte outfit ook voor een rode blouse en elegante parelketting inclusief schoenen in bijpassende kleur.

Mijn werkkleding van week 42Shirt Promiss, pantalon en blouse Steps, schoenen Manfield, ketting onbekend

Dinsdagavond kwam ik thuis van kantoor toen er een heel bijzonder cadeautje op mij lag te wachten. Namelijk een cadeau van Philip B. Diegene die mijn artikelen al wat langer lezen, die weten hoe groot fan ik ben van de producten van deze Amerikaanse hairstylist. Philip B is een relatief onbekend merk in Nederland, maar wordt in Hollywood veel gebruikt. Zelf gebruik ik al zo’n vier of vijf jaar alleen nog maar Philip B voor mijn haren en ik wil niets anders meer.

Vorige week kreeg ik voor mijn verjaardag een luxe shampoo van dit merk en besloot ik om hier een foto van te maken en te delen op mijn Instagram. In de foto had ik Philip B getagd en vervolgens kreeg ik van Philip himself een bericht. Voorheen tagde ik hem ook wel eens als ik een foto had geplaatst van zijn producten, en een tijdje geleden is hij mij ook gaan volgen op Instagram. Maar een persoonlijk bericht van hem ontvangen, dat had ik niet durven dromen. Hij feliciteerde mij met mijn verjaardag en vroeg mijn adres. Ik was in shock!

En jawel, afgelopen dinsdag kreeg ik een verjaardagscadeau van Philip B. Ik kreeg zijn allernieuwste conditioner, een product dat ik zelf nog niet eens had gekocht. Je moet je voorstellen dat Nicole Kidman vorige maand nog in een interview vertelde dat ze regelmatig s’nachts een masker draagt van Philip B om haar haren sterk en zacht te maken. Ik bedoel, deze man doet het haar van Hollywood sterren. En die stuurt mij een persoonlijk bericht en daarna een cadeau voor mijn verjaardag. Na ontvangst van het cadeau heb ik hem weer een bericht gestuurd om te bedanken. Hij heeft bij mij aangegeven dat hij het zal laten weten wanneer hij in Nederland is, zodat ik hem kan ontmoeten. Noem mij hysterisch, maar I can die in peace now.

 

 

Woensdag 18 oktober 2017

Mijn werkkleding van week 42Blouse Steps, rok C&A, panty V&D, pumps Van Haren, riem onbekend

Alsof de week nog niet al geweldig was na het cadeau van dinsdag, kreeg ik ook nog bericht over de kleding voor de fotoshoot van november. Deze wordt door Laura Blagogee speciaal op mijn maat gemaakt en bleek al klaar te zijn. Dus zo stond ik woensdagmiddag in haar atelier voor de doorpas. Ik kan er nog niet veel over vertellen omdat het resultaat natuurlijke en verassing moet zijn, maar ik kan je wel zeggen dat het werkelijk prachtig is. En eigenlijk had ik ook niets anders verwacht van Laura.

 

 

Donderdag 19 oktober 2017

Mijn werkkleding van week 42Broek en blouse Belloya (gekregen), laarzen Van Haren, riem onbekend

 

Vrijdag 20 oktober 2017

Broek Miss Etam, schoenen Manfield, riem Superstar, vest Steps, T-shirt Zeeman

 

Daarnaast ben ik deze week ook druk geweest met een aantal nieuwe campagnes voor Prettybusiness met gave bedrijven. Er komen weer leuke dingen aan en je zal hier snel meer van zien!

 

Fijn weekend en groetjes,

 

Aileen

 

 

*Onder iedere foto staat precies waar ik de kleding heb gekocht. Als de kleding nog te koop is, dan heb een link gemaakt van de naam van het merk. Door hier op te klikken kom je direct bij het betreffende kledingstuk terecht. Alle links op Prettybusiness kun je herkennen door de rode tekst. Indien ik een item niet zelf heb gekocht, maar gekregen van een bedrijf of merk dan staat dit er achter.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge