Mijn werkkleding van week 39

Ja hoor mensen, dit was mij een weekje. Vorig weekend werd ik ziek en deze week heb ik daar nog even mee doorgelopen. Vooral enorm verkouden en een ontstoken keel. Dus ben ik op zoek gegaan naar outfit combinaties met een hoge hals. Want die keel, die mocht niet teveel kou vatten. Are you ready? Hier volgen de outfits* van deze week.

 

 

 

Maandag 25 september 2017

Mijn werkkleding van week 39Vest Didi, pantalon Promiss, oorbellen Lucardi, schoenen Manfield

Nu moet ik direct toegeven dat ik eigenlijk een enorme hekel heb aan hoog gesloten kleding. Ik heb een vrij, eeehh…. groot hoofd laat ik maar zetten. Breed vooral en een hoog gesloten vest of blouse maakt mijn hoofd dan optisch nog groter. Daarnaast krijg ik er ook vaak een opgesloten gevoel van. Maarja, ik moest die keel toch echt bedekken. En dus deed ik dat zo op mijn eigen manier.

Maandag koos ik voor een vest waar een sjaal aan vast zat. Deze sjaal kun je op verschillende manieren dragen. Ik zou hem ook om mijn nek kunnen wikkelen als een soort sjaal, maar dat vind ik persoonlijk niet zo leuk staan. Dan krijg ik een soort bandje in mijn nek en dat zal mijn hoofd nog breder maken. Dus loste ik het speels op door een strik te maken in mijn hals. Ik ben sowieso dol op strikjes in mijn hals. Ik vind het heel chique en vrouwelijk staan. En in dit geval is mijn hals ook nog, een soort van, bedekt.

 

 

Dinsdag 26 september 2017

Mijn werkkleding van week 39T-shirt Promiss, thermo legging Hema, rok C&A, laarzen Manfield, sjaal Pieces, riem van colbert Superstar

Oké, dat was dus niet voldoende. De keelpijn werd erger en dus moest ik er dinsdag aan geloven. Een sjaal dragen dus. Persoonlijk vind ik een sjaal altijd het leukste bij een zwart, effen T-shirt. Ik koos voor een sjaal met diverse warme tinten: donker rood, aubergine, crème en oker geel. Onder het T-shirt droeg ik een rok met een subtiele ruitvorm in eveneens rood, gemeneerd met crème en zwart.

 

 

Woensdag 27 september 2017

Mijn werkkleding van week 39Losse kraag SRNDPTY, T-shirt Zeeman, vest Steps, pantalon Laura Blagogee, schoenen onbekend, oorbellen Zinzi

Ja hoor, woensdag was ik de sjaal toch echt weer zat. Het voelt veel te benauwd voor mij. Dus deze dag koos ik voor een losse kraag (hier heb ik al eens eerder een artikel over geschreven) om mijn nek warm te houden en droeg ik daar overheen een T-shirt. Uit angst om alsnog kou te vatten droeg ik daar overheen een vest. Veel te warm, zo bleek later op kantoor. Hij hing na een paar uur aan de kapstok.

 

Donderdag 28 september 2017

Blouse Superstar, rok C&A, panty Hema, laarzen Manfield, riem en oorbellen onbekend (ooit cadeau gekregen)

Donderdag koos ik weer voor de strik-optie, dit keer zat de strik vast aan een zwarte blouse. Geen vest meer, dat was veel te warm. Wel heb ik het vest van zowel maandag als woensdag op mijn kantoor laten liggen. Mocht ik toch in eens het koud krijgen.

 

 

Vrijdag 29 september 2017

Mijn werkkleding van week 39

Blouse en T-shirt Superstar, rok C&A, laarzen Manfield, hoesjes over de laarzen Bootiez,panty Hema

Vandaag was ik wel een beetje klaar met al die hoge halzen. Niet zo slim, want as we speak zit ik nu op mijn kantoor dit artikel te typen met een grote sjaal om. Die draag ik sowieso op de fiets, dus die heb ik altijd bij mij. Ik dacht dat de verkoudheid en keelontsteking voorbij was maar toen ik gisteren avond een paar wijntjes dronk en laat naar bed ging, toen bleek dit niet zo een goeie zet. Ik zit weer te snotteren. Pfff… hopelijk heb ik volgende week een iets fittere week.

 

Ik ben eigenlijk wel benieuwd hoe jij omgaat met verkoudheid en je werkkleding. Zijn er bepaalde items die je draagt waardoor je hals extra warm blijft of draag jij wel gewoon de hele week met gemak een sjaal?

 

 

Groetjes en een fijn weekend,

Aileen

 

 

*Onder iedere foto staat precies waar ik de kleding heb gekocht. Als de kleding nog te koop is, dan heb een link gemaakt van de naam van het merk. Alle links op Prettybusiness kun je herkennen door de rode, onderstreepte tekst.

 

 

2 reacties

  1. Bij verkoudheid, keelpijn etc. Deed ik (heb helaas geen werk momenteel) steeds een bij mijn kleding passende sjaal om. Vaak wel erg warm maar dan was ik er het snelst af.

  2. Leuke outfits! In die van donderdag zou je mij ook wel kunnen stoppen, haha. Als ik me niet zo lekker voel vind ik het vooral heel irritant om hele stugge en nette kleding aan te hebben. Dus dan wordt het al snel een warme trui en sneakers en hopen dat niemand er iets van zegt, haha.
    Marjolein onlangs geplaatst…Ik verkocht mijn ziel weer eens aan AppleMy Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge