Dé digitale werktas voor vrouwen

In augustus vertelde ik in een artikel over een heren colbert waar jij je mobiele telefoon aan kunt koppelen. En wat dacht je van de stoere Google jas? Heel handig voor de heren, maar waar blijven de handige digitale snufjes voor dames? Gelukkig bestaat er FYB London, en die maken dé digitale werktas voor vrouwen. Met heel veel handige extra’s. Wat mij betreft is het in één woord ge-wel-dig.

 

Look at this!

Nu vraag jij je natuurlijk af waarom het zo een geweldige tas is voor op het werk. Nou, laten we als eerst even kijken naar hoe hij er uitziet. Er zijn verschillende modellen en kleuren te koop. Twee normale modellen en daarnaast een kleine, zogenaamde ‘mini editie’.

 

SMART Travel Tote (€248)

 

SMART London City Handbag (€236)

 

FYB Mini (€102)


Afgezien van het laatste model, de mini editie, vind ik de handtassen erg mooi. Vooral de effen zwarte vind ik écht een beauty.

 

Wat kan die?

Leuk dat de tassen er zo mooi uitzien, maar dat is niet de belangrijkste reden waarom ik hem geweldig vind. De tas heeft namelijk verschillende handige, digitale snufjes.

  1. Je kunt hem op slot zetten én openen met je vingerafdruk.(niet bij de mini) – Er kan niemand meer ongewenst in je tas graaien. Werk je nauw samen met je collega en vertrouw je hem of haar wel? Dat is geen probleem want de tas kan tot honderd vingerafdrukken onthouden. En mocht je vergeten zijn om hem op slot te doen, dan kan dat ook gewoon met je telefoon.
  2. Je krijgt een melding op je telefoon wanneer de tas te ver van je verwijderd is.(niet bij de mini) – Zo kun je hem dus niet meer vergeten.
  3. Hij kan je telefoon opladen wanneer je hem in een speciaal vakje stopt. – Dit is misschien wel de functie die je met deze tas het meeste zal gebruiken.
  4. Je paspoort, creditcard en andere belangrijke pasjes zijn veilig. – Met de speciale RFID bescherming zijn je gegevens beveiligd tegen apparatuur die je gegevens op afstand zouden kunnen stelen.

In onderstaand filmpje zie je de bedenkers van de tas, hoor je het verhaal er achter en laten ze zien hoe alles werkt.

 

Is dit de toekomst?

Ik zal maar meteen antwoord geven op bovenstaande vraag. Want ja, ik denk echt dat dit soort tassen in de toekomst steeds meer verkocht gaan worden. Dit merk bewijst dat het kan én het ook nog eens niet heel duur hoeft te zijn. Mijn eigen leren werktas heeft meer gekost dan het duurste model van FYB London. Maar ja, het is natuurlijk nog wel even de vraag of de kwaliteit net zo goed is. Dat moet zich in de toekomst gaan uitwijzen.

Ik zie het zelf ook wel voor mij, dat is zo’n tas zal gaan gebruiken. Zeker omdat er bij de grotere modellen ook een laptop in past en hij gemaakt is van leer. Dat zijn ook wel wat extra’s waar ik waarde aan hecht. Maar er zijn ook een aantal zaken waar ik mijn twijfels bij heb. Zo is het de bedoeling dat jij je telefoon oplaad en je pasjes bewaard in het voorste vakje. Maar juist dit vakje is niet beveiligd met een vingerafdruk. Misschien is dat juist handig omdat je op die manier snel bij je spullen kunt. Het is maar hoe je het bekijkt. Wat ik ook minder vind, is het feit dat je bij de grotere modellen geen schouderband krijgt. Dat is voor mij wel heel belangrijk. Tenslotte ben ik heel benieuwd hoe het opladen van al die extra’s werkt. Ik bedoel, je zult je tas toch een keer aan een oplader moeten leggen om te zorgen dat je bijvoorbeeld je telefoon kunt opladen.

Maar verder vind ik de tas echt een super leuk idee en zou ik hem stiekem zelf toch ook graag willen hebben. Maar ik wacht toch nog even, zeker omdat ik hem niet in het echt kan bekijken in de winkel. Mocht jij hem willen kopen, dat kan via de website van FYBLondon. Oh, zee worden trouwens wereldwijd verzonden en de verzendkosten naar Nederland zijn tien dollar.

Wat vind jij van deze tas? Zou jij hem aanschaffen, eventueel in de toekomst?

 

Groetjes,

Aileen

 

 

 

 

 

 

 

 

One Comment

  1. Ik hou enorm van technische snufjes en die witte tas zou ik zo willen hebben. Momenteel heb ik 2 opladers in mijn tas zitten, ideaal als je je smartphone gewoon in een vakje kan stoppen. En die digitale duimdruk, perfect! Ik ben na een keer beroofd te zijn van mijn portemonnee altijd alert dat iemand mijn tas stiekem opent, dus ja, ik zou hem wel willen aanschaffen.
    Babs onlangs geplaatst…Nieuw! IDUN MineralsMy Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge