Mijn werkkleding van week 47

Welkom bij weer een nieuw weekoverzicht van mijn werkkleding. Dit keer publiceer ik het artikel in verband met Black Friday op de zaterdag in plaats van de vrijdag. Gisteren was namelijk de start van Black Friday en ik vind dat ik jou dan tenminste wel op de hoogte moet brengen van de leukste acties op het gebied van zakelijke mode. Dus vandaar dat ik het overzicht vandaag publiceer. Deze week was voor mij bijzonder druk, maar ook bijzonder succesvol. Soms zijn er van die weken dat ik mijzelf echt even in mijn arm moet knijpen om te controleren of het wel allemaal echt is wat er gebeurt…

 

Maandag 20 november 2017

Mijn werkkleding van week 47Rok en blouse C&A, panty Hema, laarzen Manfield, oorbellen cadeau gekregen

Aan het begin van deze week was ik nog een beetje aan het bijkomen van het weekend. En nee, dan heb ik het niet over heftige feesten. Maar ik heb het over de fotoshoot die vorig weekend plaatsvond. Ik vertelde het jou vorige week vrijdag al in het outfit artikel. En jeetje, wat was dat heftig en bijzonder om mee te maken. Die zaterdag was een dag vol visagie, haarstyling en poseren. Vooral heel veel poseren. Ik voelde mij heel bijzonder, zeker omdat ik dit ook mee mocht maken samen met met mijn man. Op een deel van de foto’s staat Danny namelijk ook.

Aan het einde van de dag waren we beiden uitgeteld en zijn we languit op de bank in slaap gevallen. Toen ik laat in de avond naar bed ging besefte ik mij ineens hoe bijzonder het is om dit mee te maken. Door fulltime te gaan bloggen maak ik steeds vaker leuke dingen mee en ik sta er regelmatig bij stil dat dit heel uniek is. Ik bedoel, er zijn mensen die veel geld betalen om een fotoshoot te laten maken en voor mij wordt alles gewoon geregeld. De kleding wordt op maat gemaakt, ik word opgemaakt, mijn haar gedaan en tijdens de shoot gestyled door mijn favoriete couturier Laura Blagogee. Om vervolgens na de shoot naar huis te gaan met een fles prosecco en de oorbellen die ik deze dag heb gedragen. Want de hoofdredactrice vond dat deze mij zo mooi stonden. Ik bedoel: is dit echt? Maak ik dit echt mee?

 

 

 

Dinsdag 21 november 2017

Mijn werkkleding van week 47

Broek Laura Blagogee (gekregen), schoenen Manfield, riem C&A, top en colbert Steps

 

Woensdag 22 november 2017

Mijn werkkleding van week 47

Pantalon Promiss, schoenen Van Haren, top Steps, colbert Superstar, riem C&A

Deze week heb ik ook nog twee interessante vrouwen mogen interviewen voor Prettybusiness. Het ene interview ging over zakelijke mode voor slanke vrouwen. Het is een onderwerp waar ik zelf tot op heden nog niet veel over na had gedacht. Eigenlijk simpelweg omdat ik zelf wat voller ben en dus vaak vanuit mijn eigen perspectief schrijf. Logisch ook. Tot een lezer mij recent er op wees dat ze het ook leuk zou vinden om tips te krijgen voor slankere vrouwen. Nu heb ik een slanke vrouw gevonden die voor haar werk veel reist, presentaties geeft én zich super goed kan kleden. En zij gaf toch wel een aantal interessante tips. Binnenkort zal het interview gepubliceerd worden.

Het tweede interview was met een vrouw die een hele mooie visie heeft over hoe je het beste complimenten kunt geven. Zij reageerde laatst op het artikel dat ik schreef over afvallen, zakelijke mode en het geven van complimenten in deze context. Haar reactie en idee over het geven van complimenten sprak mij direct aan. Als coach houdt zij zich onder anderen hiermee bezig. Daarom interviewde ik haar over hoe je het beste een compliment aan je collega kan geven wanneer het om het uiterlijk gaat. Want hoe simpel het ook lijkt, je kunt er alsnog iemand onbedoeld mee kwetsen. Maar je kunt met een bepaalde techniek er ook juist voor zorgen dat het compliment veel sterker bij iemand binnen komt, op een positieve manier.

 

 

Donderdag 23 november 2017

Mijn werkkleding van week 47Pantalon Steps, schoenen Van Haren, blouse Superstar, colbert Steps, riem C&A

 

Vrijdag 24 november 2017

Mijn werkkleding van week 47Broek Miss Etam, schoenen Manfield, vest Superstar, shirt Hema

Deze week kreeg ik ook een definitief akkoord op een presentatie die ik heb ontworpen voor het vak Marketing op een middelbare school. Super leuk! Ik was gevraagd om aan de hand van de lesstof wat meer te vertellen over marketing bij bloggers en op die manier leerlingen te inspireren. Tot op heden gingen mijn presentaties op scholen vaak over mijn werk en (zakelijke) mode. Dit keer ga ik mij dus meer focussen op het marketing gedeelte. En alsof het al niet nieuw genoeg is, ik mag de presentatie gelijk twee keer achter elkaar geven aan twee verschillende klassen.

Tenslotte kreeg ik deze week ook nog een bericht van de website Binaireoptieservaringen dat ik ben geplaatst in de top 20 zakelijke blogs. Dit is een lijst met blogs die worden aangeraden voor ieder zakelijk persoon. Kijk nou, dat is nog eens een leuk compliment!

 

 

Groetjes en een fijn weekend,

Aileen

 

 

*Onder iedere foto staat precies waar ik de kleding heb gekocht. Als de kleding nog te koop is, dan heb een link gemaakt van de naam van het merk. Door hier op te klikken kom je direct bij het betreffende kledingstuk terecht. Alle links op Prettybusiness kun je herkennen door de rode tekst.Het is mogelijk dat sommige links affiliate zijn. Indien ik een item niet zelf heb gekocht, maar gekregen van een bedrijf of merk, dan staat dit er achter. Zie voor meer informatie mijn disclaimer.

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge