Mijn werkkleding van week 52 – 2017

Welkom bij het laatste werkoutfit overzicht van 2017. Door de kerstdagen heb ik deze keer iets minder outfits gefotografeerd. Tijdens eerste en tweede kerstdag heb ik namelijk maar een klein beetje gewerkt. Wel heb ik een nieuw kledingstuk waar ik heel blij mee ben, had ik een kledingdilemma en kreeg ik aan het einde van deze week niet zo goed nieuws.

 

Woensdag 27 december 2017

Mijn werkkleding van week 52Blouse Superstar, vest C&A, broek Promiss, schoenen Manfield

Laat ik beginnen met het kledingdilemma. Ik vind lange vesten echt heerlijk om te dragen, maar ondertussen vaak ook zo oncharmant. Het heeft snel iets ‘hangerigs’. Of misschien voel ik mij daar gewoon zo in? Ik heb geen idee, maar met bovenstaande outfit had ik echt het gevoel dat ik er een beetje slonzig uitzag. Terwijl dat op de foto’s nog wel meevalt. Ik weet alweer een leuk idee voor een artikel …

 

 

Donderdag 28 januari 2017

Mijn werkkleding van week 52 - 2017Jurk Dressire, laarzen Manfield, panty Hema, riem Steps

 

Mijn nieuwe jas!

Mijn werkkleding van week 52 - 2017

Heb je toevallig nog het artikel van kerstavond gelezen over mijn nieuwe ChrisCollection jas? Jeetje, wat ben ik hier blij mee! Tijdens de kerstdagen kreeg ik ook van mijn familie heel veel complimenten over de jas. En laten we eerlijk zijn, naast de jas zelf is het ook wel heel gaaf om je eigen initialen er in te zien staan.

 

Vrijdag 29 januari

Mijn werkkleding van week 52 - 2017 Blouse Belloya, pantalon Steps, riem C&A, schoenen Van Haren

Tenslotte moet ik even iets opbiechten. Ik deel normaal gesproken niet zoveel privé informatie. Maar nu moet mij wel even iets van het hart. Gisteren publiceerde ik een artikel over de doelen die ik in 2017 heb behaald en vertelde ik dat ik onwijs gelukkig ben met mijn leven. Dat ben ik ook zeker, daar is geen woord aan gelogen.

Maar ik loop al een tijdje met lichamelijke problemen en vanmiddag ben ik gebeld door mijn huisarts. Ik ben recent getest op baarmoederhalskanker en daar uit is vandaag gebleken dat er onrustige cellen in mijn lichaam aanwezig zijn. De aankomende maand zal ik verder onderzocht gaan worden om te kijken wat er moet gebeuren. Het hoeft geen drama te zijn, er zijn veel vrouwen die dit meemaken. Maar na dit nieuws stortte ik vanmiddag wel even in. Ondanks dat ik weet dat het kan meevallen was de klap hard.

Ik heb erg getwijfeld of ik dit moest delen op mijn blog. En eigenlijk twijfel ik nog steeds. Maar ik weet dat het bij mij vaak overkomt alsof alles goed gaat. Ik poseer iedere werkdag vrolijk voor de lens, maar vandaag voelde het niet goed om bovenstaande foto zo los te plaatsen. Een beetje alsof ik niet eerlijk ben naar jou, naar de lezer. Alsof ik alleen perfect plaatje van mijzelf wil schetsen, terwijl die natuurlijk niet bestaat.

Het is vervelend, maar ik ga er van uit dat het niets ernstigs is en dat 2018 minstens net zo leuk gaat worden als 2017. En anders heb ik altijd mijn lezers nog. Want na het lezen van alle leuke reacties op mijn artikelen en vraag over werkkleding in 2018 wist ik weer even hoe leuk en lief jullie zijn. En dat ik niet zo alleen was als ik mij vandaag voelde op kantoor.

 

Meer werkoutfits bekijken? Check dan mijn Instagram.

 

Groetjes en een fijn weekend,

Aileen

 

 

* De jas van Chris Collection heb ik gekregen en dit artikel is dan ook (deels) gesponsord. Onder iedere foto staat precies waar ik de kleding heb gekocht. Als de kleding nog te koop is, dan heb een link gemaakt van de naam van het merk. Door hier op te klikken kom je direct bij het betreffende kledingstuk terecht. Alle links op Prettybusiness kun je herkennen door de rode tekst.Het is mogelijk dat sommige links affiliate zijn. Indien ik een item niet zelf heb gekocht, maar gekregen van een bedrijf of merk, dan staat dit er achter. Zie voor meer informatie mijn disclaimer.

7 reacties

  1. Alleen, heel veel sterkte de komende tijd het is toch spannend. Hopelijk is het niets ernstig. Ik zal voor je duimen. Ik wens je een superleuk uiteinde en een gezond 2018.

  2. Aileen,
    Ik verwacht gewoon, dat het niets ernstigs is.
    Het is goed, dat je hier over schrijft en niet alleen maar de mooie en leuke kant van het leven laat zien; dit hoort er ook bij.
    Complimenten hoor.

  3. Oh Aileen, wat moet dat schrikken geweest zijn! Heel veel sterkte met het verwerken met dat nieuws, en hopelijk krijg je snel geruststellende informatie.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge