Interview provincie Noord-Holland

Ik liet jullie vorige week op de Prettybusiness Facebook pagina al wat voorbereidend werk zien voor een fotoshoot… En nu kan ik jullie laten zien waarom ik zo vol in de make-up zat. Sinds donderdag is er namelijk een uitgebreid interview inclusief foto’s van mij gepubliceerd in Op Dreef, de interne krant van de provincie Noord-Holland! Ik ben hier super trots op en natuurlijk deel ik het interview via deze weg ook met jullie. 🙂

 

Interview provincie Noord-Holland

Interview provincie Noord-Holland

De tips voor sollicitatiekleding (in het gele vakje rechts) kun je in het digitale krantje bekijken door er op te klikken. Maar omdat ik dit interview als print-scheen heb geplaatst, heb ik de tips hier onder gezet.

Interview provincie Noord-Holland

Interview provincie Noord-Holland

 

Maandag komt er weer een gewoon artikel online om 17:00.

Fijn weekend!

 

Groetjes,

Aileen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge