Niks mis met een grijs pak (interview)

Recent ben ik geïnterviewd door Geert Dekker voor het tijdschrift Accountant. Het interview ging onder meer over dresscodes, grijze pakken en gekleurde sokken bij accountants. Dekker heeft naast mij ook enkele andere experts geïnterviewd en hier een goed artikel over geschreven. Eigenlijk is het tijdschrift enkel beschikbaar voor abonnees, maar in verband met het interview heb ik de pagina’s van dit artikel ontvangen. Daarnaast heb ik ook toestemming gekregen om deze te publiceren, waar ik heel blij mee ben. Want zo kan ik deze ook met jou delen.

Ik ben mij bewust van het feit dat de letters klein zijn. Mocht je in de gelegenheid zijn om even achter de laptop te kruipen, dan raad ik je aan om het artikel op deze manier te lezen. Zo niet, dan zul je waarschijnlijk op je telefoon even moeten inzoomen.

Veel leesplezier!

 

P.s: Alle andere interviews die ik heb gegeven kun je teruglezen via de pagina ‘ Gastblogs, presentaties en meer‘.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge