Mijn interview bij radio Amsterdam

Als je Prettybusiness volgt via social media, dan is de kans groot dat je al iets voorbij hebt zien komen. Gisteren avond was ik namelijk een uur lang live te horen bij StadsFM, de radiozender van Amsterdam. In dit artikel laat ik je de foto’s achter de schermen zien en vertel ik jou hoe ik mijn interview bij radio Amsterdam heb ervaren. En natuurlijk kun je het interview terugluisteren.

 

Mijn interview bij radio Amsterdam

 

Hoe kom ik daar?

Veel mensen om mij heen vragen aan mij hoe ik bij deze show ben gekomen. Nou, eigenlijk is het heel simpel. De presentator Pieter Tinbergen heeft mij persoonlijk benaderd. Een aantal weken geleden kreeg ik via Facebook van hem een bericht waarin hij schreef dat hij niets had met het uiterlijk maar dat hij het wel een belangrijk onderwerp vond omdat je uiterlijk wel bepaalt wat je eerste indruk is op anderen. Het was voor mij direct een compliment. Kennelijk kan ik zelfs mensen met mijn artikelen boeien die niet geïnteresseerd zijn in uiterlijke presentatie.

Pieter vroeg of ik maandag 23 oktober vanaf negen uur te gast wilde zijn in zijn show ‘De platenkast van’.  Ik moest van te voren vijf tot zes muzieknummers doorsturen. Jeetje, dat was wel even een opgave. Ik ben een enorme liefhebber van muziek. Zo iemand die nooit kan kiezen als mij wordt gevraagd wat mijn favoriete nummer is. Ik heb er dus uiteindelijk weken over gedaan om een keuze te maken. Ik koos de volgende nummers.

  • Anthony Hamilton – Float
  • Beyoncé – Don’t hurt yourself
  • Zaz – Je Veux
  • Angie Stone ft Alicia Keys – Brotha
  • Dexys Midnight Runners – Come on Eileen

 

Mijn interview bij radio Amsterdam

Mijn interview bij radio Amsterdam

 

Hoe vond ik het?

Nu vragen mensen hoe ik het interview vond. Ik vond het super leuk om te doen. Maar het was wel de eerste keer dat ik op de radio kwam en dat maakte het meteen wel heel spannend. Ik heb die hele dag eigenlijk niets uit mijn handen gekregen. De hele tijd was ik op kantoor, maar het was erg lastig om te werken.

Ook tijdens het gesprek was ik erg gespannen, hoewel ik van anderen heb gehoord dat je dit totaal niet kon merken. Gelukkig was Danny er ook om mij te steunen.

Wil je het interview terugluisteren? Dan kan via de website van Salto.

 

Groetjes,

Aileen

 

 

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge