Keerzijde van Italiaanse mode (video)

Vandaag lees ik voor uit een artikel dat ik eerder heb geschreven over de keerzijde van Italiaanse mode. Daarnaast vertel ik ook wat meer over de cultuur in Zuid-Italië, wat voor effect dit heeft op de jeugd en de wijze waarop opleidingen rondom uiterlijke verzorging worden aangeboden. Veel kijkplezier!

Extra informatie en weetjes:

  • Het artikel dat ik voorlees kun je hier vinden.
  • Mijn nagelstyliste waar ik over vertel heet Elena en zij werkt bij de Endorphine Nailbar in Haarlem. Op dit moment is het bedrijf in verband met het corona-virus gesloten, maar ik raad je zeker aan om hier eens een kijkje te gaan nemen zodra alles weer ‘normaal’ is. Ik heb diverse nagelsalons in mijn leven bezocht en vind deze veruit de beste.
  • De blouse die ik draag is eigenlijk een overhemd voor heren, hij is van het merk A Fish Named Fred.

Groetjes,

Aileen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge