Lekker gênant: vlekken op je werkkleding

Je hebt het ongetwijfeld wel eens meegemaakt: je komt op het werk aan en ziet dat er een vlek op je kleding zit. Omdat je de avond van te voren wijn hebt gemorst en het niet hebt gezien of omdat je die ochtend iets te snel je snel je yoghurt hebt gegeten. Gisteren deelde Cluit zijn gênante ervaring over een vlek op zijn trui op Twitter en dat zorgde voor een hoop reacties. Mensen deelden hun verhalen en gaven tips. Nadat ik vanochtend smakelijk heb gelachen na het lezen van de berichten wil ik dit jullie ook zeker niet onthouden. Ik zou zeggen: lees, lach en leer…

Lekker gênant: vlekken op je werkkleding
Foto: Pixabay

 

Satésaus 

Ik volg Cluit inmiddels alweer een tijdje en zijn verhalen zijn altijd even humoristisch als herkenbaar. Zo ook in dit geval.

 

En jij denkt dat alleen vrouwen hier op letten?

 

Niet alleen

Hij is duidelijk niet de enige die met ongewenste vlekken op het werk aan is aangekomen…

 

Tips!

En Twitter zou geen Twitter zijn als er niet rijkelijk wordt gestrooid met tips. Zowel Cluit als zijn volgers hebben wel een idee wat je het beste kunt doen om dit te voorkomen of te verbloemen.

 

 Leven met een vlekken op je kleding

En laten we eerlijk zijn, met een vlek rondlopen is nu niet bepaald een feest…

 

Ten slotte wil ik afsluiten met deze Tweet, omdat het ons weer met de beide benen op de grond zet. Want hoe vervelend het ook is, het is maar een vlek hé.

 

Wat is jullie meest gênante ervaring met kledingvlekken op het werk?

 

Groetjes,

Aileen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge