Mijn werkkleding van week 4 – 2018

Het is weer bijna weekend en dus tijd om jou te laten zien wat ik de afgelopen week op kantoor zoal heb gedragen. Daarnaast heb ik ook nog een aantal dingen te vertellen. Onder meer wat voor 2018 één van de grote speerpunten gaat zijn voor Prettybusiness en ook is er iets waarmee ik wil gaan experimenteren op mijn blog. En ik ben heel benieuwd wat jij daar van vindt. Tenslotte paste ik deze week ook de nieuwe grote oorbellen trend toe. Natuurlijk op een nette, zakelijke manier. Benieuwd hoe ik dat deed? Kijk en lees dan snel verder!

 

Mijn werkkleding van week 4 - 2018

 

 

Maandag 23 januari 2018

Mijn werkkleding van week 4 - 2018Colbert en blouse Steps, pantalon Promiss, schoenen Manfield

Laat ik beginnen met één van de belangrijkste speerpunten voor dit jaar. Dat is namelijk – tromgeroffel – het dames pak! Jawel, in 2018 wil ik hier op Prettybusiness serieus werk van gaan maken. Ik heb een hoop leuke dingen in mijn hoofd die ik wil gaan ondernemen rondom dit onderwerp, maar ik ga nog niet teveel verklappen. Om eerlijk te zijn weet ik namelijk nog niet of alles kan en daarom zou het zonde zijn om jou nu alvast daar ‘lekker’ mee te gaan maken.

Waarom damespakken? Simpelweg omdat ik van mening ben dat er online veel te weinig informatie rondom dit thema beschikbaar is. En omdat ik Prettybusiness dé plek vind om dit op te starten. De eerste belangrijke stap heb ik deze maand gezet, en dat is je waarschijnlijk niet ontgaan. Ik heb het over het artikel met de confectie damespakken. Het is één grote lijst geworden waarbij je eenvoudig kunt zien welke merken damespakken verkopen, inclusief prijzen en maten. Ik heb hier heel veel positieve reacties op gekregen. Veel dames waren er bij mee. Binnenkort komt er op de home-pagina van Prettybusiness een knop te staan waarmee je eenvoudig naar deze lijst toe kunt gaan. Ik zal hem ook verder gaan aanvullen. Mocht je op-of aanvullingen hebben: laat het mij vooral weten.

 

 

dinsdag 23 januari 2018

Mijn werkkleding van week 4 - 2018T-shirt Kruidvat, rok C&A, panty Hema, schoenen Manfield, ketting onbekend

 

Woensdag 24 januari 2018

Mijn werkkleding van week 4 - 2018

Blouse Miss Etam, broek Promiss, laarzen Manfield, ketting onbekend

Iets waarmee ik binnenkort mee wil gaan experimenteren is een zogenaamde podcast of audio opname bij mijn artikelen waarin ik de teksten voorlees. Maar ergens twijfel ik ook nog. Daarom heb ik vandaag op mijn verschillende social media kanalen gevraagd of hier behoefte aan is en de reacties zijn erg wisselend. Mocht je nog niet hebben gereageerd, ik hoor graag van jou of jij het fijn zou vinden om te luisteren naar de artikelen in plaats van ze te lezen. Gewoon, om even te inventariseren.

 

 

Donderdag 25 januari 2018

Mijn werkkleding van week 4 - 2018Blouse en riem Steps, broek C&A, laarzen Van Haren

 

Vrijdag 26 januari 2018

Mijn werkkleding van week 4 - 2018Blouse Laura Blagogee Couture, broek Mart Visser, laarzen Manfield, riem C&A, oorbellen Swarovski

Tenslotte heb ik vandaag weer eens geëxperimenteerd met een trend. Ik ga meestal niet zo mee in trends, maar de laatste tijd zijn grote oorbellen weer in de mode en dat wilde toch wel weer eens proberen. Vooral de grote ringen zie je overal weer terugkomen. Deze hebben niet bepaald een nette uitstraling en dan is het voor mij juist een uitdaging. Ik droeg om die reden één van de meest nette blousejes die ik had in combinatie met een basic, zwarte pantalon. Om de grote oorbellen toch iets te ‘verbergen’ droeg ik mijn haren los. Daardoor komen ze niet direct heel duidelijk naar voren.

 

 

Groetjes en een fijn weekend,

Aileen

 

 

* Onder iedere foto staat precies waar ik de kleding heb gekocht. Als de kleding nog te koop is, dan heb een link gemaakt van de naam van het merk. Door hier op te klikken kom je direct bij het betreffende kledingstuk terecht. Alle links op Prettybusiness kun je herkennen door de rode tekst. Het is mogelijk dat sommige links affiliate zijn. Indien ik een item niet zelf heb gekocht, maar gekregen van een bedrijf of merk, dan staat dit er achter. Zie voor meer informatie mijn disclaimer.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge