Mijn werkkleding van week 1 – 2018

Welkom bij het eerste outfit artikel van 2018! Deze week was een rustige week. Ik merk dat veel mensen nog vrij zijn en dus was het ook heerlijk stil in mijn mailbox. Daar kon ik mooi gebruik van maken door eindelijk een aantal dingen op te pakken die al langer op mijn lijstje stonden. Zo heb ik deze week zelfs drie mensen geïnterviewd en wat meer avonden vrij genomen. Dat laatste was ik ook hard aan toe na de drukke decembermaand. Benieuwd wat ik deze week heb gedragen op kantoor? Lees dan snel verder.

 

Maandag 1 januari 2018

Ik weet dat ik ‘slechts’ dertig jaar oud ben, maar ik stortte op oudejaarsavond eigenlijk om tien uur al in. Het is wel grappig, want ik hoor ook niet anders van vriendinnen. De zogenaamde ‘millennial generatie’ waar ik een onderdeel van ben, hoeven niet zoveel meer te feesten. Tenminste, dat is wat ik om mij heen steeds meer zie. Thuis met een wijntje vinden ze prima, het liefste op de bank met een pyjama aan en een kat op schoot. En ja, zo zat ik er trouwens op oudejaarsavond ook bij. Helemaal heerlijk, helemaal prima.

Mijn werkkleding van week 1 - 2018Shirt Promiss, riem Steps, broek Laura Blagogee Couture (gekregen), schoenen Nelson

Afgezien van het artikel dat ik op zaterdag schreef en publiceerde had ik het hele weekend vrij gehad. Waar dit voor veel mensen normaal is, was dat voor mij echt uniek. Dus na het uitslapen op nieuwjaarsdag besloot ik om toch nog een paar uurtjes op kantoor te gaan werken.

Voor de verandering koos ik voor een simpele, casual outfit. Tenminste, bovenstaande outfit is voor mij  heel casual. Deze pantalon zit als een soort joggingbroek, zo comfortabel en in combinatie met het T-shirt en de laarzen met de lage hak voelde het bijna als een huispak. Maar hoe comfortabel het ook zit, ik wil er wel altijd een beetje netjes uitzien. Om die reden draag ik dan ook het T-shirt in de broek in plaats van er overheen. Zeker met een dunne riem in een contrasterende kleur ziet het er dan net even wat gekleder uit.

 

Dinsdag 2 januari 2018

Mijn werkkleding van week 1 - 2018Colbert en top Steps, broek Promiss, schoenen Manfield, riem C&A

 

Woensdag 3 januari 2018

Mijn werkkleding van week 1 - 2018Jurk SRNDPTY (gekregen), vest Steps, laarzen Manfield, panty Hema, ketting erfstuk

Ja, zie jij het goed? Ik ook…. Hoe is het mogelijk? Ik had woensdag een jurkje met een korte rok aan. Say what? Dat draag ik normaal nooit. Deze jurk heb ik al best een tijdje en hij viel altijd tot nét boven de knieën maar ik denk dat hij in de was een beetje gekrompen is. De rest van de jurk zit nog prima, alleen de lengte is veranderd. Zelf had ik het niet zo erg door tot ik op kantoor was en ik mij toch een beetje ‘naakt’ voelde. Na het schieten van bovenstaande foto’s wist ik het zeker: ik heb een korte rok aan.

Maar omdat deze jurk eigenlijk altijd al boven de knie viel, had ik mij hier wel al een beetje naar gekleed. Zo koos ik bewust voor een nette, hoog gesloten vest met lange mouwen. De panty was met vijftig denier redelijk dik en daardoor ziet het er allemaal toch wat netter uit. Persoonlijk baal ik er wel van want dit jurkje, die je trouwens op de home pagina zonder vest kunt zien boven de tekst ‘Welkom op Prettybusiness!’, vind ik wel erg mooi. Maar ik voel mij gewoon niet fijn bij een korte rok. Misschien moet ik eens gaan kijken hoe hij er uitziet als ik er een onderrok bij draag en deze iets laat uitsteken aan de onderkant…

 

Donderdag 4 januari 2018

Mijn werkkleding van week 1 - 2018Colbert en shirt Promiss, pantalon Steps, laarzen Van Haren, ketting onbekend 

 

Vrijdag 5 januari 2018

Mijn werkkleding van week 1 - 2018Shirt en pantalon Steps, blazer Superstar, laarzen Van Haren, ketting Swarovski

 

Ik ben wel benieuwd welke outfit jij het leukste vindt. Laat je reactie achter in een comment hier onder.

 

Groetjes en een fijn weekend,

Aileen

 

 

* Onder iedere foto staat precies waar ik de kleding heb gekocht. Als de kleding nog te koop is, dan heb een link gemaakt van de naam van het merk. Door hier op te klikken kom je direct bij het betreffende kledingstuk terecht. Alle links op Prettybusiness kun je herkennen door de rode tekst.Het is mogelijk dat sommige links affiliate zijn. Indien ik een item niet zelf heb gekocht, maar gekregen van een bedrijf of merk, dan staat dit er achter. Zie voor meer informatie mijn disclaimer.

5 reacties

  1. De outfit van dinsdag vind ik het mooist, het jasje staat netjes en pittig. Ook vind ik inderdaad het jasje van vrijdag heel mooi vallen.

  2. Aileen, je vrijdag outfit is het mooist. De kleur en stof van de blouse maken het heel classy. Prachtig💜

  3. Een zwart jurkje staat je erg goed Aileen, maar ik vind het persoonlijk mooier als t iets langer zou vallen . Dat maakt het meteen wat eleganter. De outfit van donderdag vind ik erg leuk en die van vrijdag het mooist . Ik lees je artikelen met plezier , dank je wel !
    Mvg Ingrid

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge