Lezing bilbiotheek Haarlem: Afwijkende werkkleding succesvol inzetten

Vandaag even een bijzonder artikel, namelijk de aankondiging van een openbare lezing die ik binnenkort ga geven. En die kun jij gratis bijwonen!

 

Bibliotheek Haarlem

Eens per maand wordt er in de bibliotheek van Zuid Kennermerland, locatie station Haarlem (op perron 3/5), een open ochtend gehouden. Tijdens deze ochtend komt er een spreker van 8:00 tot 9:00 iets over zijn of haar expertise vertellen. Het idee daarvan is dat je tijdens het reizen gemakkelijk kunt aansluiten bij de lezing om jezelf te laten inspireren. Voor de maand februari ben ik gevraagd om een presentatie te geven over zakelijke mode en werkkleding. Als inwoner én grote liefhebber van Haarlem kon ik natuurlijk niets anders dan ‘ja’ zeggen!

Lezing bilbiotheek Haarlem: Afwijkende werkkleding succesvol inzetten

Afwijkende werkkleding

Op donderdag 28 februari zal ik tijdens mijn presentatie vertellen hoe je afwijkende kleding succesvol kunt inzetten op het werk. Want misschien ken je het wel: de ene collega kan met gemak een gek shirt aantrekken en ermee wegkomen, terwijl de ander juist onwijs de plank misslaat. Het kan, wanneer je het goed aanpakt, er zelfs onbewust voor zorgen dat mensen meer respect voor je hebben.

Tijdens deze ochtend zal ik vertellen welke factoren ervoor zorgen dat deze afwijkende kleding in je voordeel werkt. Inclusief voorbeelden uit mijn eigen praktijk, maar ook situaties die wij allen kennen vanuit de media. De presentatie is trouwens geschikt voor zowel dames als heren, ongeacht het beroep. 

 

 

Kaarten reserveren?

Zoals ik al aangaf is het bijwonen van deze lezing helemaal gratis. Er zijn wel een maximum aantal plaatsen, namelijk vijftig. Om die reden moet je van te voren een kaartje reserveren. Dat kun je doen via de website van de bibliotheek. Daarna ontvang je een bevestigingsmail, wat tevens de fungeert als toegangskaart voor de lezing.

 

Laat je het mij weten als je komt? Het lijkt me erg leuk!

 

 

Groetjes,

Aileen

2 reacties

  1. Wat een ontzettend leuk initiatief! Ik zou graag aansluiten maar vanuit mijn woonplaats Goirle (5 km van de Belgische grens) is het voor mij niet haalbaar om om 08:00 op station Haarlem te verschijnen. Veel succes in elk geval!

  2. Leuk! Helaas werk ik dan, hoewel het zo niet ver van mijn woonplaats is. Wat ga je zelf aandoen als het om zo’n onderwerp gaat? Ben benieuwd!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge