Mijn werkkleding van week 7 -2018

Goedenavond! Het is maandag, de start van de week en dus tijd om jou te laten zien wat ik de afgelopen week heb gedragen op kantoor. Het was voor mij een vrij rustige week met relatief weinig afspraken, zowel zakelijk als privé. Een goede voorbereiding op deze week, want de aankomende dagen zitten mijn dagen goed vol. Benieuwd wat ik heb gedragen en waarom? Lees dan snel verder.

 

Mijn werkkleding van week 7 -2018

 

Maandag 12 februari 2018

Mijn werkkleding van week 7 -2018Colbert en broek Promiss, T-shirt Zeeman, schoenen VanHaren

Maandagmiddag had ik een afspraak met een vriendin van mij die vanuit Amerika was overgevlogen naar Nederland. Ik zou haar ophalen op het station naast mijn kantoor en dus was het tijd voor een stevige broek en lage hakken. Even een praktische outfit dus.

 

Dinsdag 13 februari 2018

Mijn werkkleding van week 7 -2018Colbert, pantalon en top Steps, schoenen Dolcis, oorbellen Swarovski

Dinsdagavond ging ik vanuit kantoor direct door naar een etentje met een andere vriendin. Wanneer ik in de ochtend voor de spiegel sta, dan zit ik daar al mee in mijn hoofd. Ondanks het een vriendin is die zelf helemaal geen chique of nette kleding draagt is een etentje voor mij toch altijd een reden om netjes gekleed te gaan. Dus tijd voor een glimmende top, helderblauw colbert en gouden accenten.

 

Woensdag 14 februari 2018

Mijn werkkleding van week 7 -2018Jurk Dressire, laarzen Manfield, panty Hema

Woensdagochtend kreeg ik bezoek op kantoor en dus wilde ik er extra netjes uitzien. Wanneer dat gebeurt, dan was ik vaak de avond van te voren mijn haren en ga ik daarna slapen met een haarmasker in mijn haren. En natuurlijk een handdoek op mijn kussen om de sloop te beschermen.

Door het masker een hele nacht in te laten trekken is mijn haar de volgende dag super zacht en glanzend. Het nadeel is dan wel dat de krullen die ik zet wel snel uitzakken. Maar hoe dol ik ook ben op krullen, gezond haar is altijd belangrijker voor mij. En als ik toch alleen aan het begin van de dag een afspraak heb, dat was ik in de ochtend mijn masker uit en zet ik meteen de krullen. Vervolgens de make-up en mijn altijd-goed-zittende-jurk en viola, helemaal klaar.

 

Donderdag 15 februari 2018

Mijn werkkleding van week 7 -2018Vest Superstar, broek Didi, top Steps, schoenen VanHaren

Donderdag had ik geen afspraken, dus in de ochtend iets meer tijd genomen om door mijn kast heen te gaan. En toen kwam ik er achter dat ik nog een leuk vest had hangen. De strik die je op de foto ziet, die heb ik er uiteindelijk wel afgeknipt. In combinatie met de zakjes en knoopjes vond ik het toch wat te druk. Dit soort strikken gooi ik trouwens nooit weg, die kan ik eventueel nog eens ergens anders aan vast maken. Aan een tas, of een jasje bijvoorbeeld.

 

Vrijdag 16 februari 2018

Mijn werkkleding van week 7 -2018T-shirt Hunkemöller, rok C&A, laarzen Manfield, panty Hema, kettingen onbekend

Omdat ik nu ben overgegaan van zeven naar vijf artikelen per week is de vrijdag mijn vaste klusjesdag geworden. Tijd om te werken aan mijn dyslexie (met dank aan Paulien, de schat die al een jaar mij hiermee helpt), administratie en alles wat nog is blijven liggen.

Ik koos voor een gemêleerde rok met donkerpaarse accenten en ging in mijn kast op zoek naar een bijpassend ketting. Maar ik vond alleen één dunne ketting in deze kleur. Nu vind ik dunne kettingen met mijn volle figuur niet zo mooi staan, het ‘verdwijnt’ dan een beetje in mijn outfit. Dus combineerde ik hem met een andere parelketting. Ik pakte de twee kettingen en draaide ze om elkaar heen. Omdat de kettingen beiden van parels waren gemaakt leek het om mijn hals nu één ketting. Heel handig!

 

Wat vind jij de leukste outfit van deze week?

 

Wil je meer outfits zien? Check dan mij Instagram of mijn andere outfit artikelen.

 

Groetjes,

Aileen

 

* Onder iedere foto staat precies waar ik de kleding heb gekocht. Als de kleding nog te koop is, dan heb een link gemaakt van de naam van het merk. Door hier op te klikken kom je direct bij het betreffende kledingstuk terecht. Alle links op Prettybusiness kun je herkennen door de rode tekst. Het is mogelijk dat sommige links affiliate zijn. Indien ik een item niet zelf heb gekocht, maar gekregen van een bedrijf of merk, dan staat dit er achter. Zie voor meer informatie mijn disclaimer.

 

 

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge