River Island zomer en lente collectie voor heren

Gisteren liet ik jou de nieuwe River Island collectie voor dames zien. Ik vertelde wat ik ervan vond, welke items het meeste waren geschikt voor op het werk en hoe ik deze zou combineren. Vandaag is het tijd voor de River Island zomer en lente collectie voor heren.

Oké, voordat ik de collectie ga laten zien moet ik als eerste iets heel eerlijk  bekennen. Tijdens de presentatie van de nieuwe collectie stonden er meerdere rekken met kleding. De kinderkleding kon ik gemakkelijk herkennen want die items waren klein. Duidelijk, dat is kinderkleding. Alleen het verschil tussen de heren en dames collectie had ik niet echt door. Met als resultaat dat ik mijzelf zat te vergapen aan de prachtige colbertjes voor…..juist, de heren. Pas toen ik thuis was en het digitale persmateriaal bekeek zag ik dat het om de heren collectie ging.

Om eerlijk te zijn ben ik dan ook meer fan  van de herencollectie dan die van de dames. Als je onderstaande foto’s van het lookbook bekijkt dan zul je het waarschijnlijk wel begrijpen.

 

Deze herencollectie zit vol met mooie, klassieke pakken en worden gecombineerd met moderne details en items. Ja, geweldig!

 

Venice

Mijn persoonlijke favoriet is de Venice collectie. Ben je op zoek naar een klassiek pak? Wil je er net even iets anders uitzien? Houd je van prints en stijlvolle accessoires? Dan zit je bij River Island deze zomer helemaal goed.

 

 

Bij het zien van al deze prachtige pakken rest mij maar één vraag; waarom zie ik dit niet in de dames collectie terug? Worden deze zo slecht verkocht of is er iets anders aan de hand? Ik heb geen idee maar ik hoop dat ze deze pakken ook een keertje voor dames gaan maken.

Maar weer even terugkomend op deze collectie. Ik vind dit River Island de heren deze lente en zomer voldoende variatie bied. Veel basic items worden afgewisseld met opvallende kledingstukken die je makkelijk met elkaar kunt combineren. De kleuren zijn niet te opvallend en past in mijn ogen daarom perfect bij de werkende man die houd van een subtiele Dandy stijl.

 

 

 

Deutschland

Mijn tweede favoriet is de Deutschland collectie. Net zoals bij Venice zie je hier veel pakken terugkomen, alleen is de stijl iets meer casual. T-shirts, basic overhemden en neutrale kleuren voeren de boventoon. Een mooi assortiment voor de werkende man die er netjes maar niet te opvallend uit wilt zien.

 

 

 

Conclusie

Need to say more? Ik vind het een mooie en afwisselende collectie. De items uit dit artikel zullen vanaf heden wekelijks in de winkels en online aan de collectie worden toegevoegd.

Wat vind jij van deze lente en zomer herencollectie van River Island?

Groetjes,

Aileen

 

2 reacties

  1. Wat een mooie herencollectie inderdaad! Die kleuren zijn ook echt mooi ! 🙂 Ik ga het morgen aan mijn vriend laten zien. Leuk geschreven! Mooie blog x

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge