werk outfits: haren snel krullen in de ochtend


Dinsdag 8 september 

Vandaag koos ik voor een eenvoudige combinatie door mijn blouse (Hema) te matchen met mijn schoenen (Manfield) en riem (V&D). Een zwarte pantalon (Mart Visser voor V&D) erbij, zwart colbert als jas en ik was klaar. Deze blouse lijkt misschien simpel, maar het heeft mij op een idee gebracht. Ik kocht hem in eerste instantie omdat ik de kleur zo mooi vond, maar eigenlijk was ik niet zo gecharmeerd van het model. Dit is namelijk een blouse met een smalle elastieken band aan de onderkant. Het nadeel is dat je buik door die elastieken band nog veel groter lijkt dan dat hij is. Je accentueert namelijk de ronding van je buik. Maar voor €3 kon ik dit schatje niet laten liggen.

IMG_9552

IMG_9553

IMG_9589

Nu ben ik er achter gekomen dat dit soort blousen perfect zijn in combinatie met een hoge broek. Vaak kruipt een blouse omhoog wanneer je hem in je broek doet. Met als gevolg dat je de hele dag bezig bent om jezelf ‘ netjes’ aangekleed te houden. En door het elastieken koord in dit model blouse blijft alles netjes zitten. Dat vind ik nu super handig! Voortaan dus niet meteen verder lopen als je een mooie blouse ziet met een elastieken rand. Hij kan zomaar super leuk staan op een hoge broek 🙂

 

IMG_9554

En natuurlijk kon ook de bijpassende lippenstift niet ontbreken.

 

 

Woensdag 9 september 

IMG_9618

IMG_9617

IMG_9619

Normaal werk ik op woensdag altijd thuis maar vandaag moest ik naar kantoor in verband met een overleg met de directeur. En dus kijk ik in de ochtend weer even extra kritisch in de spiegel. Ziet het er allemaal echt netjes uit? Ja, ook ik kies dan liever voor een veilige outfit op dit soort dagen. Een nette, zwarte jurk (Mart Visser voor V&D) met dito panty (Hema) en pumps (Manfield).

En ook de haren werden netjes in de krul gezet. Ik gebruik trouwens altijd de Remmington Pearl Wand (via Bol.com gekocht) om snel krullen te zetten in de ochtend. Ik heb al veel producten getest maar deze krultang is echt een topper! Dit soort krullen draai ik er in 10 minuten in, dan laat ik het een half uurtje afkoelen (ondertussen ontbijten) en daarna borstel ik het geheel uit. De krullen blijven vervolgens 2 tot 3 dagen goed zitten. En dat scheelt de volgende ochtend dus ook meteen tijd.

 

 

Donderdag 10 september

IMG_9961 (1)

IMG_9970

IMG_9969

En voor de tweede keer deze week besloot ik voor de bekende pantalon (Mart Visser voor V&D) en blouse (SPS Superstar) combinatie te gaan. Waarom? Omdat ik een extreem drukke week had op kantoor en in de ochtenden snel een outfit keuze wilde maken.

Dit keer koos ik ervoor om de camel schoenen (Manfield) te matchen met de riem (SPS Superstar). Deze donkere items combineerde ik met een satijnen, groene blouse (SPS Superstar). Deze kleur past precies bij mijn ogen en dat is altijd goed. Hierdoor komt deze blouse beter tot zijn recht en in combinatie met de groene eyeliner komen mijn ogen automatisch meer naar voren.

 

IMG_9955

De fel rode krullen van de dag ervoor werden wat heftig in combinatie met de groene blouse en camel kleurige accessoires. Daarom besloot ik om mijn haar op te steken. Zoals altijd draaide ik mijn haar naar achteren en zette ik het vast met schuifspeldjes.

 

Volgende week zal ik jullie laten zien wat ik deze week heb gedragen.

 

Groetjes,

Aileen

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge