werk outfits: perfect colbert tijdens haastige ochtend

 

Dinsdag 29 september 

Je hebt wel eens van die dagen dat je opstaat, weinig tijd hebt om je kleding uit te kiezen maar er ook netjes uit moet zien.  Ja, dat overkomt mij regelmatig en 29 september was ook zo’n dag. Op dit soort momenten ben ik dol op colbertjes met een print. En dat komt simpelweg omdat je dan de rest van je outfit basic kunt houden. Ik draag dan vaak een broek en blouse in een neutrale kleur en laat het colbert op die manier naar voren komen.

 

 

29 sept 1

29 sept 4

 

Op deze foto draag ik mijn favoriete colbert (Superstar) voor de snelle ochtenden. Het is een getailleerd model met een barok print in zwart en goud. Door de zwarte ondergrond is het makkelijk om dit jasje te combineren met andere effen zwarte items. Ik draag een zwarte pantalon van Promiss en een blouse van Superstar.

 

29 sept 2

29 sept 3

 

 

Een effen zwarte blouse was voldoende geweest maar ik ben dol op goud en daarom koos ik voor een blouse met gouden knopen (Superstar). Op die manier komt het colbert extra naar voren en ziet het geheel er net wat chiquer uit. In mijn oren droeg ik gouden oorbellen van Micheal Kors. En nog een voordeel van een druk colbert: eenvoudige make-up staat het mooiste en dat scheelt ook weer tijd. Een eenvoudige zwarte eyeliner met een beetje oogschaduw was die dag meer dan genoeg qua oog make-up. Op mijn lippen droeg ik een lippenstift in een neutrale, lichtbruine kleur.

En omdat ik ook nog eens opstond met een bad hairday besloot ik om mijn haar snel te stylen door middel van mousse. In het artikel ‘ dik haar in 10 minuten’  kun je lezen hoe ik dat doe.

 

Donderdag 1 oktober 2015

Maar wat is er nou nog makkelijker dan een colbert met een print? Juist, een effen jurkje in een donkere kleur. In tegenstelling tot een effen broek en top is een effen jurkje vaak wel voldoende om er netjes uit te zien. Een broek maakt de outfit toch vaak snel casual, zeker als het geen pantalon is. En in een jurk zie je er vaak netjes uit, mits het een aansluitend en net model is natuurlijk.

1 okt 2

1 oktt 3

 

 

Op 1 oktober koos ik voor een donker blauwe jurk van Promiss en combineerde deze met een zwarte panty en pumps. Een gouden horloge als accessoire, zwarte eyeliner, rode lippenstift en ik was zo goed als klaar.

De mousse van woensdag zat nog in mijn haar waardoor ik in een kwartiertje mijn haren kon krullen. Door de mousse blijven de krullen de hele dag zitten, en vaak ziet het de dag erna zelfs nog goed uit.

 

1 okt 4

Persoonlijk vind ik een effen jurk vaak wat saai worden in combinatie met een eenvoudige panty. Om die reden draag ik meestal een panty met een print bij dit type jurkjes. Het maakt de outfit net iets vrouwelijker en  speelser. En ik ben ook gewoon dol op mooie panty’s :).

 

 

Groetjes,

Aileen

 

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge