1 pyjamablouse op 3 manieren zakelijk dragen

Recent schreef ik een artikel over dat de pyjamablouse dé nieuwste modetrend is. Maar hoe zou ik zelf zo een blouse dragen? In dit artikel ga ik het jou laten zien! Ik heb met één blouse drie verschillende outfits gecreëerd die allen geschikt zijn voor een dagje op het werk.

 

Mijn pyjamablouse

Voor dit artikel heb ik gebruik gemaakt van bovenstaande satijnen blouse van de Hunkemoller (€24,99, te koop via wehkamp). Ik vind dit zelf echt een prachtig item door de zakelijke strepen in het zwart en wit en het kant aan de achterkant. Het voordeel is dat het model een beetje wijd valt en dat vind ik zelf altijd wel lekker zitten. Hij is trouwens niet zo heel erg lang en daardoor kan ik hem zowel in als uit de broek dragen.

 

 

Met sjaaltje

Als eerste combinatie heb ik gekozen voor een effen zwarte pantalon (C&A, oude collectie) en basic pumps. De blouse valt aan de voorkant niet zo lang en dus draag ik deze ook wel eens over mijn pantalon heen. Om de blouse een extra nette uitstraling te geven heb ik gekozen voor een dunne, zwarte sjaal in de nek. Dit is trouwens gewoon het dunne ceintuurtje van de broek die ik aan heb. Op die manier kan ik de ceintuur niet alleen op de broek maar ook in mijn nek dragen.

Mijn haren heb ik achter als een rol opgestoken. Hierdoor komt de blouse ook mooier naar voren omdat de kraag van achteren zichtbaar is bij de nek. Om het geheel af te maken draag ik kleine, zilveren oorbellen met parels.

 

 

Suit style

Bij deze outfit heb ik de ceintuur weer in mijn riemlussen gedaan en draag ik de blouse in de broek. In combinatie met een effen zwart colbert is dit echt een perfecte outfit voor formele gelegenheden. Het lijkt een pak maar stiekem heb ik gewoon een pyjamablouse aan. 🙂

 

 

Met T-shirt

Prettybusiness.nl - 1 pyjamablouse op 3 manieren zakelijk dragen

Als laatste mijn absolute favoriet: de pyjamablouse met een T-shirt er overheen. Opnieuw heb ik gekozen voor effen zwart, maar dat zou op zomerse dagen ook een andere kleur kunnen zijn. Denk bijvoorbeeld aan donker groen of blauw T-shirt.

 

 

Prettybusiness.nl - 1 pyjamablouse op 3 manieren zakelijk dragen

Door driekwart mouwen te dragen komt het uiteinde van de mouwen ook mooi naar voren. Qua make-up kies ik voor donkerrode lippenstift, in dezelfde kleur als mijn haren, en grijze eyeliner.

 

 

 

Nog meer!

Wil jij ook wel een pyjamablouse dragen maar heb je deze nog niet aangeschaft? Hier onder heb ik een aantal modellen geselecteerd die ik persoonlijk ook erg leuk vind om te dragen op het werk. De één is wat sportiever, de ander wat chiquer of juist wat kleuriger.

Pyjamablouse in zwart en wit (€24,99 American Today, te koop via wehkamp)

 

Pyjamablouse in lichtblauw (€24,99 American Today, te koop via wehkamp)

 

Gestreepte pyjamablouse met zwart, wit en rode details (€29,99 American Today, te koop via wehkamp)

 

Lichtblauwe pyjamatop (€24,99 American Today, te koop via wehkamp)

 

 

Roze pyjamablouse (€24,99 Hunkemöller, te koop via wehkamp)

Grijze pyjamablouse (€24,99 Hunkemöller, te koop via wehkamp)

 

Draag jij wel eens een pyjamablouse op het werk? Zo ja, hoe combineer jij deze?

 

Groetjes,

Aileen

 

Foto’s: Ellen Lageveen

Dit artikel is tot stand gekomen in samenwerking met wehkamp.

2 reacties

  1. Leuk! Ik kende deze trend nog niet, maar die gestreepte blouse met rode sterren is echt heel leuk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge