3x platte schoenen onder een rok

Eén van de vragen die ik al jaren ontvang is hoe je het beste platte schoenen onder een jurk of rok kunt dragen. Velen hebben het gevoel dat je hier alleen een paar hakken onder kunt dragen. Dat begrijp ik. Zelf draag ik ook graag een paar hakken onder een rok of jurk. Maar niet iedereen kan of wil op hakken lopen. Bovendien kunnen platte schoenen ook heel leuk staan. In dit artikel laat ik je drie verschillende combinaties zien die je op het werk kunt dragen.

 

Welke platte schoenen onder een rok of jurk?

Als eerste is het belangrijk om te bepalen welke platte schoenen onder een rok of jurk het mooiste staan. Draag je graag een sportieve en hippe sneaker? Ben je meer van de romantische ballerina of elegante loafers? Ik ben vooral dol op de laatste categorie. Loafers zijn wat mij betreft de ideale schoenen wanneer je er op het werk netjes uit wilt zien zonder in te leveren op comfort. Wanneer je ze draagt in een basic kleur, dan zijn ze ook nog eens makkelijk om te combineren.

3x platte schoenen onder een rok

De afgelopen weken heb ik bovenstaande loafers gedragen van het merk Lemaré. En ik moet eerlijk bekennen dat ik er toch best wel een beetje verliefd op ben geworden. Ze lopen niet alleen heerlijk, maar staan ook goed onder zowel een broek als een rok of jurk. Tijd om je drie outfits te laten zien!

In één kleur

Een van de makkelijkste manieren om een paar platte schoenen met een jurk of rok te combineren is door alles in dezelfde kleur te dragen. Op onderstaande foto’s zie je dat ik een zwarte rok combineer met een bijpassend T-shirt en mijn zwarte loafers.

Outfit Aileen Out
3x platte schoenen onder een rok

Omdat alles in dezelfde kleur een beetje saai kan worden raad ik je aan om verschillende stoffen en accessoires te combineren. Daarom heb ik gekozen voor een plissé rok die uit twee delen bestaat: een transparante bovenstof en een donkere onderrok. Door dit te combineren met een katoenen T-shirt en leren loafers creëer je een speels effect. De gouden details op de schoenen heb ik terug laten komen in mijn oorbellen.

 

Langere benen

Wil je graag optisch wat langer lijken? Combineer de zwarte loafers dan met een zwarte panty. Door deze combinatie vallen je schoenen ook meteen wat minder op. 

Outfit Aileen Out
3x platte schoenen onder een rok

Door middel van de goudkleurige tailleriem leg ik vooral de aandacht op de jurk. De gouden details passen bij de gespen op de schoenen.

 

Met een print

Draag je graag prints? Dan raad ik je aan om deze vooral te combineren met een paar neutrale, platte schoenen. Door de kleur van de schoenen te laten terugkomen in een accessoire past het geheel toch mooi bij elkaar. Bij onderstaande outfit heb ik gekozen voor een riem, maar dit zou ook een zwarte ketting of armband kunnen zijn. 

Outfit Aileen Out
3x platte schoenen onder een rok

Draag jij ook wel eens platte schoenen onder een rok of jurk? Wat zijn jouw tips? 

Groetjes,

Aileen

* Dit artikel heb ik geschreven in samenwerking met Omoda. De schoenen in dit artikel heb ik van dit bedrijf gekregen. Lees voor meer informatie mijn disclaimer.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge