Businessproof make-up looks van NikkieTutorials

Ik volg inmiddels al een aantal jaren Nikkie de Jager op YouTube. Zegt die naam jou niets? Misschien zegt de naam NikkieTutorials je dan meer. Deze Nederlandse dame is inmiddels wereldberoemd met haar kunsten op het gebied van make-up.  Haar looks zijn meestal wat heftig en niet echt geschikt voor een werkdag. Maar in dit artikel laat ik je drie businessproof make-up looks van NikkieTutorials zien. Want die zijn er zeker.

 

Nikkie de Jager

Oké, het internet staat tegenwoordig vol van beautybloggers en vloggers. Als je Nikkie niet kent dan zul jij je misschien afvragen waarom ik juist haar video’s aan je wil laten zien. Ik zal het daarom even kort toelichten.

  1. In de eerste plaats is Nikkie ongelooflijk getalenteerd. Ze maakt zichzelf niet zomaar op. Nee, ze creëert kunstwerken. Ze werkt heel nauwkeurig en denkt overal goed over na.
  2. Nikkie maakt haar video’s met humor. Ze zegt gewoon wat ze denkt en is een grappig persoon om te zien. Echt zo iemand die leuk is om naar te kijken, gewoon om wie ze is.
  3. Ze heeft een ongekende liefde voor make-up maar neemt het allemaal niet té serieus. Nee, ze ziet er soms ook wel de humor van in. Zo zag ze een keer een foto op Instagram van een meisje die een lepel gebruikte om zichzelf op te maken en vervolgens trok Nikkie haar hele keukenla open om te zien wat je nog meer kunt gebruiken. Met een vette knipoog gebruikte ze vervolgens een vork en een afwasborstel voor haar video.
  4. Ze schaamt zich nergens voor en dat is heerlijk om naar te kijken. Ze is trots op wie ze is en heeft maling aan iedereen die zegt dat ze teveel make-up gebruikt.

Ik heb voor dit artikel drie video’s voor je opgezocht met make-up looks die je zou kunnen dragen op het werk. Heb je Nikkie nog nooit eerder gezien? Laat je dan vooral niet afschrikken door de hoeveelheid make-up die ze gebruikt in haar video’s. Zie haar looks als een inspiratiebron, niet zozeer om volledig te kopiëren.

1. Zomers & licht

In deze eerste video laat Nikkie zien hoe je een lichte, zomerse look kunt maken. Ik vind het zelf erg draagbaar en vooral de lichte oogschaduw in de hoeken van de ogen zorgen voor een fris en fruitige uitstraling.

 

 

2. Krachtig & stijlvol

De make-up in de video hier onder is niet voor iedereen geschikt. Voor een deel van de mensen zal het wat te heftig zijn. Maar als je van rode lippenstift houdt, dan is het een prachtige look. De oogschaduw is warm en past mooi bij de donkerrode lippen.

 

3. Warm & glanzend

Als Nikkie één specialiteit heeft dan is het wel make-up met veel glitter en glans. In onderstaande tutorial laat ze zien hoe je glanzende oogschaduw op een mooie, elegante manier kunt dragen. Wat mij betreft een prachtige look die je iedere dag kunt dragen.

 

Mocht je Nikkie nog niet eerder hebben gezien, dan hoop ik dat ze je bij deze heeft geïnspireerd om eens wat nieuwe dingen te gaan uitproberen. Enne… die nieuwe look hoeft niet te wachten tot een feestje hé. Je mag ook best uitpakken voor een dagje op het werk.

Meer van Nikkie bekijken? Check haar blog, Instagram en Youtube kanaal.

 

Groetjes,

Aileen

 

4 reacties

  1. Ik ben ook groot van Nikkie! Alleen is haar highlighter niet zo geschikt in het gemiddelde kantoorlicht 😉 Wel super mooi! Liefs, Josine
    Josine onlangs geplaatst…girlbossMy Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge