Deze horloges dragen de grootste vrouwelijke leiders

Recent schreef ik een artikel over de horloges van de grootste mannelijke CEO’s ter wereld. Maar wat dragen de grootste vrouwelijke leiders eigenlijk om hun pols? En waarom kiezen ze juist dat horloge? Ik ben erin gedoken!

Oprah Winfrey

Deze horloges dragen de grootste vrouwelijke leiders

Wanneer ik denk aan vrouwelijke leiders, dan denk ik meteen aan Oprah. Als eigenaresse van onder andere productiemaatschappij HARPO en het Oprah Winfrey Network (OWN) heeft ze een geschat vermogen van zo’n 2,6 miljard.

Ze is een uniek persoon en daar hoort natuurlijk ook een bijzonder horloge bij. Ze draagt ook geen standaard Rolex, maar een zilveren Philip Stein met een geschatte waarde van 2.000 á 3.000 euro. Maar ik denk niet dat ze deze alleen heeft gekozen vanwege het uiterlijk. Het merk maakt namelijk gebruik van speciale materialen die een goede invloed zouden hebben op je slaap- en energieniveau. Daarnaast moet het ook je hongergevoel stillen. Nu heeft Winfrey er nooit een geheim van gemaakt dat ze moeite heeft met haar gewicht, dus ik begrijp haar keuze. Ik ben stiekem benieuwd of ze zich door dit horloge ook beter voelt. 

 

 

Rihanna

Deze horloges dragen de grootste vrouwelijke leiders

De meeste mensen kennen Rihanna als zangeres, maar tegenwoordig houdt zij zich vooral bezig met Fenty. Ze runt het bedrijf samen het Franse luxeketen LVMH en dat doet ze goed. Volgens Forbes is ze daardoor de rijkste zangeres ter wereld. Ze verkoopt onder andere lingeriemerk Savage x Fenty en Fenty Beauty. Deze merken, waar Rihanna voor de helft eigenaar van is, vertegenwoordigen een waarde van zo’n drie miljard.

De ondernemer is dol op mooie horloges. Tijdens het boodschappen doen is ze gespot met een goudkleurig horloge van Cartier ter waarde van 23.500 euro. Het kost wat, maar dan heb je ook een prachtig en tijdloos model. Deze wisselt ze af met een goudkleurige Patek Philippe. Die heeft een prijskaartje van zo’n 280.000 euro. 

Voor de rode loper wordt ze vaak gezien met een 32mm, 18 karaats wit gouden Chopard uit de Happy Sport collectie. Deze kost ongeveer 13.000 euro.

Christine Madeleine Odette Lagarde

Christine Madeleine Odette Lagarde horloge

Christine Lagarde hoort ook zeker in deze rij thuis. Ze was ooit de directeur van het Internationaal Monetair Fonds en politica. Maar sinds 2009 is ze voorzitter van de Europese Centrale Bank. Met zo’n functie mag er wel wat moois om je pols hangen.

Ze draagt tijdens haar werk een zilverkleurige Patek Philippe Twenty-4 ten waarde van zo’n 8.000 euro. Het is een elegant en smal horloge dat perfect past in de zakelijke omgeving. De stenen zorgen ervoor dat het geheel er chic uitziet. 

 

Angela Merkel

Deze horloges dragen de grootste vrouwelijke leiders

Ze is dan geen ondernemer, maar ik vind dat Angela Merkel thuishoort in deze lijst. Van 2005 tot 2021 was ze bondskanselier van Duitsland en had daardoor een belangrijke rol als leider. Ze staat bekend om haar eenvoudige kleding en ook haar horloge is geen bijzondere eyecatcher.

Dit model van Boccia (Titanium, 405-02) gaat al jaren mee. Hij is zelfs zo oud dat hij niet meer te koop is. Ten tijde van de aanschaf kostte hij ongeveer 100 euro. 

 

 

Sheryl Sandberg

Deze horloges dragen de grootste vrouwelijke leiders

Sheryl Sandberg is bij het grote publiek bekend geworden door haar functie als COO bij Facebook. Ze staat bekend om haar elegante verschijning en haar horloge past precies bij haar stijl. Ze draagt een zilverkleurige Catrier die qua stijl erg lijkt op de Patek Philippe van Christine Lagarde. Deze beauty heeft een waarde van 5.654 euro.

Van dit lijstje vind ik de goudkleurige Cartier van Rihanna het mooiste. Hij is chic en tijdloos, maar wel nét iets boven mijn budget. Wat is jullie favoriet?

Groetjes,

Aileen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge