Dyanne Beekman ontwerpt voor Schouwburg en Concertzaal Tilburg

De hospitality medewerkers van Schouwburg en Concertzaal Tilburg hebben nieuwe bedrijfskleding gekregen. De collectie is bedacht door mode- en bedrijfskleding ontwerpster Dyanne Beekman. Het is een combinatie van casual en chique geworden. Benieuwd? In dit artikel vertel ik er alles over.

Oude kleding van schouwburg en concertzaal Tilburg

Voordat ik de nieuwe kleding laat zien is het eerst tijd om te bekijken wat de hospitality medewerkers tot op heden droegen. Helaas heb ik slechts één duidelijke foto kunnen vinden van de oude bedrijfskleding.

De outfit bestond uit een blauwe broek, bijpassend gilet en witte blouse. Het geheel was vrij basic, afgezien van de rits bij het gilet. Een klein beetje saai, maar wel representatief. En dat is uiteindelijk toch het belangrijkste in het theater. 

Dyanne Beekman ontwerpt voor Schouwburg en Concertzaal Tilburg

De nieuwe bedrijfskleding ziet er een stuk speelser en vrolijker uit.

Dyanne Beekman ontwerpt voor schouwburg en concertzaal Tilburg
Foto: Jostijn Ligtvoet 

Dyanne Beekman heeft gekozen voor een combinatie van zwart, grijsblauw en een gekleurde print. Wanneer je op onderstaande foto op het rechter pijltje klikt, zie je de kleding van dichtbij. 

In het persbericht staat dat de ontwerpster heeft gekozen voor een combinatie tussen casual en chique. Want hoewel vroeger nette kleding in het theater de norm was, is dat tegenwoordig wel anders. Steeds meer mensen dragen tijdens dit soort gelegenheden een spijkerbroek. Daarom zie je bij de nieuwe bedrijfskleding naast de gilets en blouses ook (nette) spijkerbroeken en sneakers. Die sneakers kennen we trouwens al, dit zijn de bekende veiligheidsschoenen die Beekman al jaren verkoopt. Zowel het personeel van het Spoorwegmuseum, McDonalds als diverse zorgmedewerkers lopen hier inmiddels op. 

Helaas zijn er geen duidelijke foto’s vrijgegeven van de blouses, wat ik erg jammer vind. Deze heeft namelijk een print waarop allemaal mensen te zien zijn die in het theater zitten. Het is een soort tekening van bezoekers met allemaal verschillende emoties. De print is op onderstaande afbeelding te zien.

Ik ben fan!

Ik vind de collectie erg geslaagd. Het geheel ziet er stijlvol uit zonder dat het stijf overkomt. Saai zal het ook niet zo snel worden bij Dyanne Beekman. Ze staat bekend om de aparte details, wat ik erg kan waarderen. De gekleurde print en blouse met lange, spitse kraag zorgen voor een unieke en artistieke uitstraling. Dat past precies bij het theater. 

Wat vinden jullie van de nieuwe kleding? 

Groetjes,

Aileen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge