Eerste overhemden app van Nederland

Sinds kort heeft de website overhemden.com een speciale app ontwikkeld voor – jawel, je raad het al – overhemden. Wat kun je met deze app en wat is hier bijzonder aan? Ik vertel je in dit artikel alles over deze eerste overhemden app van Nederland.

 

Een overhemden app?

De makers van overhemden.com hebben verschillende functies in één gratis app samengevoegd;

  • Overhemden zoeken en sorteren door middel van filters (merken, kleuren, boordmaat, stylen e.d.)
  • Je favoriete overhemden opslaan in je persoonlijke ‘favorieten’
  • Je bestelling plaatsen en direct betalen
  • Een account aanmaken of kiezen voor een aankoop zonder account
  • Verschillende stijlen bekijken en inspiratie opdoen in het lookbook
  • Persoonlijk advies door middel van een chat systeem
  • Uitleg over hoe je jouw maat kunt opmeten
  • Maattabellen bekijken van talloze merken overhemden
  • Meldingen ontvangen wanneer er een nieuwe collectie en de sale wordt toegevoegd aan de app

 

Hoe ziet de app er uit?

Het icoon van de app is een afbeelding van een overhemd. Ik vind het erg mooi. Lekker simpel en duidelijk. Na het opstarten van de app zie je meteen de naam van de website overhemden.com.

Eerste overhemden app van Nederland

 

Vervolgens kom je op de home pagina terecht. Bovenin zie je een horizontale balk waar allemaal filters in staan waar je op kunt klikken; merken, T-shirts, sale, kleuren, boordmaat enzovoort. Deze balk kun je naar rechts schuiven en zo krijg je meer filters te zien. In het midden zie je de foto’s van verschillende categorieën. Op deze manier kun je ook filteren.

Onderin staan icoontjes waar je op kunt klikken. Ieder icoon heeft een eigen pagina en op die manier kun je gemakkelijk door de app navigeren.

Eerste overhemden app van Nederland

 

Wanneer je klikt op ‘lookbook’ dan zie je verschillende stijlen en zo kun je onder anderen zien hoe je overhemden op verschillende manieren kunt dragen. Bij het icoon ‘zoeken’ kun je zelf aangeven wat je zoekt en de app zelf geeft ook meteen populaire zoektermen weer.

 

Eerste overhemden app van Nederland

 

Een overhemd bestellen

Nu mocht ik van de makers van deze app zelf ook een overhemd bestellen. Heel leuk! Het kiezen was nog een hele uitdaging want mijn man heeft een hekel aan getailleerde modellen. En dat maakt het best lastig, want tegenwoordig zijn er weinig mooie overhemden die niet getailleerd zijn.

Ik heb uiteindelijk voor Danny het ‘Olymp Overhemd Luxor Wit Contrast Fine Twill Comfort Fit Borstzak’ besteld. Ja, dat is een hele mond vol. Maar zowel Danny als ik zijn er erg blij mee.

Eerste overhemden app van Nederland

Eerste overhemden app van Nederland

Eerste overhemden app van Nederland

We hebben dit overhemd dus zelf via de app besteld en dat was wel een nieuwe ervaring. Net zoals de website van overhemden.com biedt ook de app heel veel filtermogelijkheden. Ze bieden ruim 2000 overhemden aan en dan zijn veel filters ook wel handig. Danny vond het vooral erg fijn dat bij ieder overhemd meteen ook een link stond naar de betreffende maattabel. Op die manier kun je makkelijk kijken of het overhemd je ook goed zou passen. Daarnaast is de service van overhemden.com ook erg goed. De heren willen je graag adviseren over de maten en welk model het beste bij je zal passen. Dus als je er niet zelf uitkomt, dan kun je ook advies krijgen. Kortom; wij zijn fan!

 

De app is gratis en beschikbaar voor IOS en Android systemen.

 

Groetjes,

Aileen

 

 

Dit artikel bevat een affiliate links en een item dat ik heb gekregen, lees voor meer informatie mijn disclaimer.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge