Ik sta op de cover van Rubens magazine!

Een aantal weken geleden vertelde ik in een outfit artikel dat ik een shoot had gehad van online tijdschrift. Vandaag is dan eindelijk de lancering en dat betekent dat ik sta op de cover van Rubens magazine! Om 16.00 is het online gekomen en ik ben zo enthousiast dat ik heb besloten om het outfit artikel, dat normaal altijd op vrijdag online komt, te verplaatsen naar morgen. In dit artikel laat ik jou foto’s van achter de schermen zien, vertel ik hoe dit tot stand is gekomen en hoe ik het heb ervaren.

 

 

De cover

Ik sta op de cover van Rubens magazine!

Jawel….ik was er even stil van toen ik deze cover een week geleden onder ogen kreeg. Ik ben er onwijs blij mee. Ik vind de uitstraling chique, stijlvol en heerlijk klassiek.

 

Waar komt dit vandaan?

Toen ik in mijn directe omgeving vertelde dat ik was gevraagd om op de cover te staan van een online magazine, toen kreeg ik meteen een hoop vragen. Maar de meest gestelde was toch wel waar dit nu in eens vandaan kwam. Dat is eigenlijk wel heel bijzonder verlopen….

Eind september kreeg ik via Facebook een privé bericht van Emmie, de eigenaresse van Rubensdating. Dit is een dating website die gericht is op plus size, dus de wat vollere mensen. Zij vertelde mij dat zij vanuit dit platform een online magazine wilde lanceringen, Rubens magazine. Via het Facebook bericht zei ze dat ze daarom een fotoshoot met mij wilde doen en dat ik haar kon bellen. Je zult begrijpen dat mijn mond openviel. Ik kende Emmie helemaal niet en waar kwam dit nu in eens vandaan?

Ik besloot Emmie te bellen en tijdens het gesprek bleek het om veel meer te gaan dan alleen een fotoshoot. Ze vertelde dat ze mij op de cover wilde en mij uitgebreid wilde interviewen. Ook vroeg ze mij of ik voor het magazine wilde schrijven. Om eerlijk te zijn geloofde ik het eerst nog niet echt. Ik bedoel, waarom ik? Tijdens het gesprek vertelde Emmie dat ze een stijlvol magazine wilde lanceren met een chique en klassieke uitstraling. Ik paste in dat plaatje, niet alleen door hoe ik er uitzie maar ook door waar ik over schrijf en hoe ik met mensen omga. Jawel, zij had echt online gekeken naar wat ik precies doe en hoe ik dingen aanpak. Jeetje, hoe een groot compliment wil je hebben?

 

Stress!

Emmie vertelde dat ze een shoot wilde in de stijl van de jaren ’20. En dat ze er eigenlijk ook nog een man bij wilde hebben. Want dat zou zo mooi in het plaatje staan. Zonder na te denke riep ik meteen dat ik mijn eigen man erbij wilde hebben. Ze vond het een goed plan en dus hing ik die middag met Danny aan de telefoon. ‘Arme man’ dacht ik nog. Maar hij wilde wel meedoen met de shoot.

De volgende die ik belde was couturier en goede vriendin Laura Blagogee. Ik vertelde over de shoot en ze stelde meteen voor om mij te kleden. Ik zat inmiddels flink in de stress door alles wat er zou gaan gebeuren en was heel blij met het voorstel van Laura. Zij kent mijn smaak en weet als geen ander wat mij wel en niet goed staat.

 

De shoot

Ik sta op de cover van Rubens magazine!

Op 18 november was het dan eindelijk zover, de grote dag. Zo leuk! De shoot was in de fotostudio van fotograaf Sascha van Manen. En wat een leuke omgeving was dat! Rekken vol met kleding, de mooiste schoenen en talloze decorstukken zag ik om mij heen.

 

Ik werd opgemaakt door visagiste Valerie van Manen, die een heerlijke koffer vol met cosmetica had. Oh, dat is voor mij echt smullen om te zien. Maar ik had niet veel tijd om hier naar te kijken want al snel werd ik geïnterviewd door hoofdredactrice Emmie Wolting. De foto’s die je hier boven ziet zijn trouwens gemaakt door Danny, hij ging na mij de visagie in. Zoals je kunt zien keek Laura ook vol bewondering naar alle mooie items die aanwezig waren in de studio.

 

En natuurlijk de jurk van Laura….wat een beauty is dat! Ik was zo onwijs blij dat ik deze jurk kon dragen. Hij is trouwens een onderdeel van haar nieuwste collectie, en dus te koop(!). Wat ik wel even spannend vond is het feit dat ik zonder beha op de foto ging. Je voelt je dan toch wel een beetje naakt, ondanks je bedekt bent.

Aan het einde van de dag waren we helemaal kapot, gewoon vreselijk moe van alles. Maar ook voldaan. Ik kan je zeggen dat ik mij op deze dag ook vooral heel erg rijk voelde. Dat ik zo iets mag meemaken met mijn man en één van mijn beste vriendinnen aan mijn zijde. Ik kan 2017 niet beter afsluiten dan met dit hoogtepunt.

Het interview en alle foto’s zijn te zien op de website van Rubens magazine, net zoals het artikel dat ik heb geschreven over mijn ervaringen met plus size in de fashionindustie.

 

Emmie, Sascha, Valerie, Danny en Laura: dankjewel voor deze onvergetelijke dag. Ik heb ervan genoten!

 

Groetjes,

Aileen

 

 

 

 

 

 

p.s: morgenavond komt dus het outfit artikel online waarin je kunt zien wat ik deze week allemaal op kantoor heb gedragen. En dat is iets anders dan deze gala jurk. 😉

 

3 reacties

  1. Wauw Aileen, wat gaaf! Het is echt heel mooi geworden, en op de cover ook nog! Die jurk staat je prachtig en ik dacht eerst dat die “meneer” een fotomodel was. Wat leuk dat je eigen man ook mee mocht voor de shoot!
    Ik snap dat je barst van trots en terecht ook. Dit is zeker een hoogtepunt in jouw mooie carrière. Wij zien je vast vaker in de bladen, het zou mij niks verbazen. Wat een leuk interview, ik heb het net gelezen. En de foto waar je op de bank ligt met Danny erbij, die ondeugende, sexy blik van jou…Fanstastisch!
    Gefeliciteerd, top hoor! Geniet ervan!
    Babs onlangs geplaatst…Het Leed dat Plak Nagels heet- Kiss Brush-On Gel & Plaknagels BeautyglossMy Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge