Mijn werkkleding van week 50

Welkom terug bij weer een nieuw overzicht met mijn outfits. Ook deze week laat ik zien wat ik heb gedragen op kantoor en vertel ik jou wat er op zakelijk gebied zoal is gebeurd. Ik vertel jou onder meer waar ik mijn outfit foto’s voortaan nog meer voor ga gebruiken, hoe ik omga met wijkende knoopjes bij de buste en welk hoogtepunt ik vrijdag heb meegemaakt.

 

Dinsdag 12 december 2017

Laat ik beginnen door te zeggen dat ik deze week slechts vier outfits laat zien in plaats van vijf. Maandag was het namelijk zo slecht weer dat ik besloot om thuis te werken. Ik neem iedere dag mijn laptop vanaf kantoor mee naar huis. Dus toen ik zondag door het slechte weer naar huis reed besloot ik al dat ik dit maandag niet opnieuw zou gaan doen. Helaas ligt mijn camera op kantoor en dus kon ik maandag ook geen foto maken van wat ik thuis droeg. Dat was trouwens minder netjes dan op kantoor. Maandag was mijn man ook vrij en dus heb ik lekker uitgeslapen en ben ik in de middag op de bank gaan werken. Lekker met een huispakje aan.

Maar om heel eerlijk te zijn miste ik maandag mijn kantoor ook wel een beetje. Ik weet dat er mensen zijn die heel blij worden van sneeuw, maar voor mij voelt het echt als een beperking. Ik wil lekker op de fiets kunnen stappen en naar mijn tweede huis kunnen gaan om daar te werken. Dus dinsdag was ik weer helemaal happy.

Mijn werkkleding van week 50Broek Promiss, blouse Superstar, colbert Steps, schoenen Van Haren, ketting onbekend

 

Dinsdag paste ik weer eens een truc toe die ik al een hele tijd niet had gebruikt. Zoals ik al eerder heb vertelt is het feit dat ik grotere borsten heb niet echt een feest wanneer het gaat om het dragen van een blouse. De knoopjes gaan vaak niet goed dicht en dus draag ik er altijd een hemd onder. Maar wat ik ook wel eens doe om de wijkende knoopjes te verbloemen, is dat ik een lange ketting draag. Zeker kettingen met meerder laagjes zoals hier boven, die bedekken meteen een groot deel van je decolleté. Daardoor wil ik nog wel een de knoopjes alsnog dicht dragen. Ze zullen dan wel een  beetje wijken, maar door de grotere ketting valt dit minder op. Heel handig!

 

Woensdag 13 december 2017

Mijn werkkleding van week 50Colbert Promiss, blouse Steps, pantalon Mart Visser, schoenen Van Haren

 

Donderdag 14 december 2017

Mijn werkkleding van week 50Blouse Superstar, pantalon en vest Steps, schoenen Manfield

Ondertussen ben ik achter de schermen ook druk bezig geweest met mijn Instagram. Ik heb mijn Prettybusiness account alweer drie jaar en merkte dat ik het lastig vond om een stijl te bepalen. Ik wilde meer focus aanbrengen en een rustigere lay-out. Dus ben ik druk in de weer geweest met het verzamelen van foto’s en het testen van verschillende soorten lay-outs in een speciale Instagram app. Zeker nu ik dagelijks foto’s maak van mijn kleding wilde ik deze er ook in verwerken. De afgelopen week heb ik na weken van stilte dan eindelijk mijn account leeg gemaakt en gevuld met nieuwe foto’s. Mijn Instagram is nu een verzameling van zakelijke kleding, waarin ik een combinatie heb gemaakt van fotoshoots en dagelijkse outfit foto’s van mijzelf. Dus mocht je het leuk vinden om meer outfits te zien, volg dan Prettybusiness.nl op Instagram.

 

 

Vrijdag 15 december 2017

Mijn werkkleding van week 50Rok C&A, panty Hema, laarzen Manfield, blouse Steps, ketting boetiekje (onbekend)

Tenslotte was het vrijdag een bijzondere dag voor mij. Gisteren is namelijk Rubens magazine uitgekomen, het online tijdschrift waar ik dit keer op de cover sta. Jeetje, dat was best wel even heftig. Het lijkt alsof ik een fotoshoot heb gedaan, een interview heb gegeven en vervolgens iets heb geschreven. Maar het heeft achter de schermen echt veel meer werk gekost en ik was er de afgelopen weken intensief mee bezig. Dus toen het gisteren eenmaal online ging, toen voelde het wel als een soort opluchting. Ik kreeg de hele avond ook alleen maar leuke reacties van vrienden, familie en Prettybusiness lezers. Super gaaf!

 

Groetjes en een fijn weekend,

Aileen

 

*Onder iedere foto staat precies waar ik de kleding heb gekocht. Als de kleding nog te koop is, dan heb een link gemaakt van de naam van het merk. Door hier op te klikken kom je direct bij het betreffende kledingstuk terecht. Alle links op Prettybusiness kun je herkennen door de rode tekst.Het is mogelijk dat sommige links affiliate zijn. Indien ik een item niet zelf heb gekocht, maar gekregen van een bedrijf of merk, dan staat dit er achter. Zie voor meer informatie mijn disclaimer.

2 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge